Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krevet u zraku

VIDEO Jesu li ovo najneobičniji hoteli koje možete zamisliti?

lebdeći krevet
Foto: Twitter
1/2
17.01.2014.
u 10:47

Da ima hotela koji smještaj nude u kućicama na drveću, podmornicama ili čak bunkerima, već smo naučili. Ali ovi neobični hoteli bacaju potpuno novo svjetlo na putovanja.

Putovanja su posebna strast, a boravak u hotelu sada poprima jedno sasvim drugo značenje. I dok većina turista za svoj odmor bira destinacije koje su im privlačne zbog same lokacije, neki putnici biraju one u kojima se nalaze neki od najnevjerojatnijih hotela na svijetu. Da ima hotela koji smještaj nude u kućicama na drveću, podmornicama ili čak bunkerima, već smo naučili. Ali ovi neobični hoteli bacaju potpuno novo svjetlo na putovanja. Biste li se usudili spavati u grobu ili na lebdećem krevetu?

Četiri metra ispod površine mora

U Zanzibaru možete spavati na otvorenoj pučini, u "hotelskoj sobi" četiri metra ispod površine mora s pogledom na podvodni svijet. Novootvorena luksuzna plutajuća struktura švedskog dizajna nalazi se na pučini kod malo poznatog otoka Pemba, a gosti mogu uživati u otkrivanju podvodnog svijeta, ali i uživati u dvije prostorije koje su namijenjene za odmor i rekreaciju. Ako želite pobjeći od gradske vreve ovo je pravi izbor, a za ovo zadovoljstvo u Manta resortu platit ćete 1500 dolara za jednu noć.

 

Hotelska soba s lebdećim krevetom

Nismo pobrkali lončiće i nismo se zabunili. Ovaj neobični hotel nije tako daleko od nas. Nalazi se u Berlinu i svaka soba je drukčija. U jednoj je sve naopačke, jedna je opremljena potpuno mekanim elementima, u jednoj se zaista nalazi lebdeći krevet. A druge? Otkrijte ih sami. Ako želite doživjeti čari ovog neobičnog hotela morate požuriti jer se zatvara 2. veljače.

 

Hotel od soli

Jedinstveni ovakav hotel u svijetu nalazi se u Boliviji. Izgrađen od soli, ovaj hotel nudi zadivljujuće uređen interijer. Na raspolaganju je 16 soba, a za jednu noć u ovom hotelu morat ćete izdvojiti najmanje 100 dolara. Evo kako izgleda ovaj neobičan hotel.

Atom

Ovo ogromno zdanje nezaobilazna je točka kada se nađete u Bruxellesu. Atom, uvećan 165 milijardi puta, izgrađen je 1958., u vrijeme kada je vjera u napredak znanosti bila iznoimno jaka. Struktura simbolizira željezni kristal, a u njemu mogu noćiti grupe školaraca od 6 do 12 godina.

>>Bar u špilji ispred mora na listi najatraktivnijih na svijetu, a nalazi se u Hrvatskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije