Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPOD ZEMLJE

Bar u špilji ispred mora na listi najatraktivnijih na svijetu, a nalazi se u Hrvatskoj

Špilja bar more
Foto: Cave Bar More
1/3
16.01.2014.
u 15:43

Nalazi se u sklopu hotela More i to ispod površine zemlje u - špilji

Dubrovački bar Špilja bar more uistinu je nešto posebno.

Nalazi se u sklopu hotela More i to ispod površine zemlje u - špilji. Posebnost kamene unutrašnjosti dodatno naglašava svjetlo, a tijekom ljeta iz špilje se pruža nenadmašan pogled prema plavom Jadranu.

Nije ni čudo da je ovaj bar uvršten na listu najatraktivnijih barova pod zemljom američkog lifestyle portala The Thrillst.

Stalaktite i stalagmite posebno osmišljenim svjetlosnim efektima bojaju u ljubičastu pa vam se nakon nekoliko pića može učiniti kako vam se strop približava, napisali su na portalu.

>>Ovaj hrvatski grad uvršten je među najpoželjnije svjetske turističke destinacije

Komentara 1

Avatar gladnijura
gladnijura
15:59 16.01.2014.

Nije li i to narušavanje čovjekove okoline kao i Ombla? Bilo bi fino znati tko je vlasnik. I kako je dobio dozvolu za taj zahvat? Gdje su sada zeleni zaštitari?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije