Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Genijalka za čišćenje otkrila kako ukloniti neugodne mirise tenisica: Uzmite jedan od ova tri proizvoda

Shutterstock
25.03.2021.
u 16:13

Sva tri proizvoda vjerojatno već imate kod kuće.

Lynsey Crombie poznata i kao genijalka za čišćenje na svom Instagram profilu podijelila je trik kako osvježiti tenisice i cipele ako su poprimile neugodan miris. Bez brige, ne morate ići u trgovinu po skupe i posebne proizvode za cipele, iskoristite ono što imate u kuhinji ili kupaonici.

Pogledajte video:

U unutrašnjost tenisice ili cipele možete pošpricati malo šampona za suho pranje kose koji će u trenu ukloniti neugodne mirise, a ako ga trenutno nemate kod kuće poslužit će i vrećice čaja. Stavite po jednu u svaku cipelu i ostavite neko vrijeme kako bi upile vlagu, a samim time i smrad.

Kako prenosi The Sun, Lynsey kaže da se može koristiti i soda bikarbona koja djeluje isto kao i vrećice čaja. 

Billie Eilish posvađala internet: Jesu li njezine tenisice roze ili zelene?

1/3

Komentara 1

PO
Polibot
05:12 27.03.2021.

Najjednostavniji je način kupiti deo za cipele u dm-u za 12 kuna! I ne moraš biti genijalan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije