Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada

Garden Brewery daruje 20% popusta samo za čitatelje Večernjeg

The Garden Brewery
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
18.09.2019.
u 21:28

Nedavno je pivovara The Garden Brewery zaslužila nagradu korisnika najvećeg pivskog kluba Beer52 kao najbolja pivovara u Europskoj Uniji

Pivovara The Garden Brewery odlučila je nagraditi naše čitatelje izdašnim popustom na svoja piva putem svojeg webshopa. Na paket od 24 limenke odobrit će vam se popust od 20 posto ako unesete kod vecernji20. Popust traje sljedećih sedam dana a vrijedi za ponudu izloženu u Gardenovom webshopu na adresi https://thegarden.hr/shop/

Dostava paketa unutar granica Hrvatske je bez troška.

Podsjetimo, nedavno je pivovara The Garden Brewery zaslužila nagradu korisnika najvećeg pivskog kluba Beer52 kao najbolja pivovara u Europskoj Uniji. Njihovo novo pivo Helles možete probati i na Burger Beer Festivalu koji se upravo održava u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 1

AK
ante kolorante
20:59 19.09.2019.

Britanac iz Zadra. !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije