Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao nov

Držala burger iz McDonald'sa 24 godine u ormaru i još uvijek je čitav; iz fast food lanca objasnili kako je to moguće

TikTok
01.09.2020.
u 10:20

Burger je kupljen 1996. godine, a ova baka čuvala ga je u svom ormaru.

Korisnica TikToka Aly Sherb na svom profilu podijelila je video u kojem njezina  baka ponosno pokazuje jelo iz popularnog restorana brze hrane, McDonald’sa, koje je čuvala u kutiju od cipela u ormaru od 1996. godine. Video je pregledan više od tri milijuna puta, a glavno pitanje bilo je što se dogodi s burgerom nakon više od 20 godina, prenosi mirror.co.uk.

@aly.sherb

Make this go viral, y’all ##grandparentsoftiktok ##mcdonalds ##fyp ##decadechallenge ##foryou ##happymeal

♬ original sound - aly.sherb

Iako burger i krumpirići ne izgledaju kao da su napravljeni taj dan, svakako ne izgledaju kao da su napravljeni prije 20 godina. Ova baka je u svom ormaru imala kutiju na kojoj je pisalo ‘hamburger’ te je tamo držala ovo jelo zadnjih 24 godina.

- Krumpirići izgledaju kao da su pali ispod sjedala prije mjesec dana. Nisu truli niti su se raspali. Što se tiče hamburgera, kruh nije postao pljesniv. Meso nikad nije istrunulo. Nije se raspao, ostao je čitav - objašnjava ona u videu.

Glasnogovornik za McDonald’s u Americi otkrio je zašto:

- Da bi se naša hrana raspala, okruženje treba biti vlažno. Bez vlage, bilo u hrani ili u okruženju, bakterije i plijesan neće se razvijati i hrana se neće raspasti. Stoga, ako je hrana bila suha ili se osušila, neće se raspasti. Isto možete napraviti s hranom pripremljenom doma, ako je ostavite da se osuši. Burgeri koji vidite u videu su suhi i dehidrirani, nikako kakav je bio kad je tek kupljen. Oni su napravljeni od 100 posto američke govedine, nemaju nikakvih konzervansa, samo se doda malo soli i papra na roštilju. -

Korisnik TikToka otkrio kako napraviti popularan Big Mac umak:

Ključne riječi

Komentara 10

ČE
Čedolovac
12:54 01.09.2020.

Pa plastici i treba tisucu godina da se razgradi.. Cemu cuđenje?

DU
Deleted user
12:43 01.09.2020.

Da prava američka govedina u koju stavljaju samo sol i papar?! Probao sam taj njihov burger i to nema veze sa mesom.

Avatar izigoin
izigoin
12:18 01.09.2020.

Pa zašto bi itko držao to u ormaru...24 godine ?!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije