Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Gourmet

Dosta je jednog okusa! Razmaži se s pet okusa Lino Lade!

Vjerojatno ste čuli preporuku: Svaki dan barem jedan obrok na žlicu. Hoće li to biti čajna ili jušna žlica, svejedno je sve dok je na njoj Lino Lada omiljenog okusa.
17. rujna 2018. u 13:17 181 prikaza
Lino Lada
Foto: Promo

Par laganih pokreta žlicom po palačinki ili kruhu i već voda ide na usta! To je efekt savršenog okusa Lino Lade. Točnije, savršenih i visoko kvalitetnih pet okusa omiljene Lino Lade!

Dosta je jednog okusa! Hoćemo ih barem pet!

U svojem omiljenom slatkom namazu možete uživati u pet okusa, što Lino Ladu čini jedinstvenom i savršenom za svako nepce. Zlatna Lino Lada Gold očarat će ljubitelje hrsk-hrskavih lješnjaka u teglici koju je najlakše opisati - definicijom sreće. Čak 16% prženih i sjeckanih lješnjaka osvojili su i, ne zaboravite, srebrnog izbornika Zlatka!

Oni vjerni mliječnom okusu veselo posežu za Lino Ladom Milk i baš svaki put kad zagrabe žlicom u teglicu, oči im pobjegnu u osmijeh! Ovaj jedinstveni namaz laganog okusa odličan je doručak za toplije dane, a bogatstvo mlijekom znači i bogatstvo kalcijem, neophodnim za kosti i zube.

Doručak ili večera? Može, samo neka je Lino Lada

Lino Lada nougat? Oh, da, da! Energetski vrijedan doručak s lješnjacima koji su prirodan izvor vitamina E i mlijekom koje obiluje kalcijem, u okusu koji prepoznajete i zatvorenih očiju. Doručak? Ručak? Marenda? Večera? Stigli su frendovi? Ide se na put? Ma hajde, nema te situacije u kojoj nougat nije odličan izbor!

No, poseban je gušt kad se spoje mlijeko i čokolada, odnosno Lino Lada Duo. Svaka mama zna da se "mir u kući" postiže upravo Lino Ladom Duo - svakome njegov omiljeni okus. Jedino što morate odlučiti jest hoće li biti na palačinki, prirodno (na žlicu!) ili na tostu, kruhu.

Za posebne trenutke u kojima ne želite dijeliti svoju Lino Ladu, odaberite Kokos. Lagana, ljetna, egzotična Lino Lada hit je na tržištu od prvog dana. Nema smisla dijeliti je s drugima, u to se vrlo brzo uvjerite.

Razmažite se omiljenom Lino Ladom

Ljubitelji Lino Lade u potpunosti su razmaženi pa svatko ima svoj okus i način na koji u njoj uživa. Možda je to isključivo žlica (ponavljamo: prirodan način!), možda su to palačinke, a Lino Lada će često svoje mjesto naći i na sladoledu i u kakvom finom kolaču. Jedno je sigurno - dom je tamo gdje je u kuhinji uvijek spreman omiljeni okus Lino Lade!

U UREDU
Nakon razvoda od Doris Pinčić glazbenik Boris Rogoznica ima novi posao
Udruga Kamensko
BOLJE SUTRA
Dokazali su da je moguće – nova zaposlenja uslijed pandemije