Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO DETALJE

Djelatnik hotela poručio: 'Nikada nemojte hodati bosi po hotelskoj sobi'

Shutterstock
23.08.2022.
u 15:30

Dodao je i da se sve te stvari najviše odnose na hotele u kojima je on radio, ali da je često, dok je odsjedao negdje, uvidio da je to istina i na drugim mjestima

Djelatnik jednog hotela otkrio je neke detalje vezane za hotelske sobe, te upozorio ljude što mogu koristiti, a što ipak ne bi trebali. Kako piše The Sun, djelatnik Jacob Tomsky tako je objasnio da u sobi nikada ne biste trebali hodati bosi, bez obzira na to koliko pod čisto izgledao. 

Jacob koji radi u hotelijerstvu više od devet godina, rekao je kako su tepisi najprljaviji dio hotelske sobe. 

Milenijalci su jako loši u obavljanju kućanskih poslova: Zahod čiste jednom mjesečno!

1/6

- Usisavaju se između svakog gosta, ali gotovo nikada se ne čiste dubinski, možda jednom godišnje, jer za to nema vremena. Tepisi su prepuni bakterija, pa preporučujem da hodate u čarapama ili šlapama - rekao je, te istaknuo da papuče svakako možete ponijeti sa sobom kući, jer se one u hotelu ne mogu ponovno upotrijebiti. 

Osim tepiha, rekao je da se madraci također u većini hotela dubinski čiste samo jednom godišnje. Među predmetima koji se rijetko čiste su i ukrasni jastuci na krevetima, pa je tako savjetovao da ih ne koristite ako baš ne morate. 

- Oni se zaista rijetko čiste, samo ako su vidljivo prljavi, a gosti ih često znaju bacati na pod pa su puni prašine i prljavštine koja se na njima skuplja - objasnio je. 

Dodao je i da se sve te stvari najviše odnose na hotele u kojima je on radio, ali da je često, dok je odsjedao negdje, uvidio da je to istina i na drugim mjestima. 

Ova mjesta mnogi zaborave očistiti, a puna su bakterija!  

Komentara 1

LL
lijepa_li si
20:48 23.08.2022.

hrvatska je turistička zemlja. toliki žive od turizma, toliki imaju koristi od turizma! neki se nikako s tim ne mire.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije