Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatna koka

Dizajneri zatrpavaju Kate Middleton odjećom

kate middleton
pixsell
15.02.2011.
u 16:47

Trendu nije odoljela ni Victoria Beckham koja je buduću princezu počastila kolekcijom svojih haljina i modnih dodataka

Otkad je zaručena za princa Williama, Kate Middleton postala je prava zlatna koka za dizajnere. Naime, svaka kreacija koju odjene rasproda se u nekoliko dana. Najbolji je primjer Issina plava haljina u kojoj su budući mladenci objavili zaruke. Planula je u samo nekoliko sati, a postoji i lista čekanja za svaki primjerak koji izađe iz radionice. Vidjevši da je za odjećom koju Kate nosi prava pomama, sve joj više dizajnera na kućnu adresu šalje besplatne primjerke svoje najreprezentativnije odjeće. Trendu nije odoljela ni Victoria Beckham koja je buduću princezu počastila kolekcijom svojih haljina i modnih dodataka.

– Počašćena sam što Kate nosi moje kreacije i time joj želim poručiti da joj se divim – rekla je Posh za britansko izdanje Voguea. (ms/VLM)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije