Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mmm...

Desert koji će vas vratit u djetinjstvo: Topla čokolada s Kinder jajem!

Shutterstock
28.11.2020.
u 07:00

Ovaj recept osvanuo je na Facebooku i oduševio mnoge.

Jednostavni recepti za deserte i tople napitke idealni su za vikend kada se svi volimo malo opustiti i 'zgriješiti' hranom. Ove subote isprobajte recept koji će vas, zbog jednog sastojka, vratiti u djetinjstvo.

Sve što vam treba je:
Šalica mlijeka
1 Kinder jaje
Žlica kakaa
Dodatci po želji: malo sljezovih kolačića, komadići čokolade, bomboni od karamele...

Koliko Hrvati piju kave, saznajte u videu:

Stavite mlijeko da se grije na laganu vatru, a za to vrijeme otvorite Kinder jaje iz pakiranja i izvadite igračku. Napunite ga dodatcima po želji, pa ponovno spojite dvije stijenke.

U jednu šalicu dodajte žlicu kakaa, jaje, a zatim sve prelijte zagrijanim mlijekom. Kako će se jaje topiti, tako će dodatci izaći van i dati poseban okus i aromu ovom napitku. Kako prenosi The Sun, autorica ovog recepta preporučuje i žličicu Nutelle.

Jedete li čokoladu često navečer mogla bi vam pokvariti san:

1/12

Komentara 1

MO
montello
19:15 28.11.2020.

super mi je ovaj desert

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije