Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stalno na dijeti

Danijela Dvornik iskreno o kilogramima: Trenirke su se širile zajedno sa mnom

Danijela Dvornik
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/7
24.01.2014.
u 10:25

Posebno mi je bilo stresno kad sam pokušala navući traperice iz 'mršavih' dan, kaže Danijela koja želi skinuti još 10 kilograma

- Tijekom braka sam dosta zapostavila svoj izgled. Bilo je previše drugih stvari oko kojih sam se trebala brinuti. Da bi se dijeta uspješno provodila potrebno je donijeti čvrstu odluku i imati podršku obitelji. Dino i Ella su jeli što su htjeli i nisu previše marili za moje dijetne ambicije. U takvom okruženju izdržala bih na dijeti neko kraće vrijeme. Mogu reći da iza sebe imam niz bitaka koje sam izgubila, ispričala je Danijela Dvornik za Zdravu kravu o svojoj dugogodišnjoj bitci s kilogramima.

Kaže kako je stalno na dijeti, a izgubila je desetak kilograma. Plan je skinuti još toliko. Za Zdravu kravu ispričala je kako je krenula njezina borba s viškom kilograma.

- Dobivala sam otprilike oko kilogram godišnje. Na odjeći se to vidi tek kroz par godina. Shvatiš da ti je neki komad odjeće postao tijesan pa kupiš veći broj i tako se pomalo broj na etiketi povećavao. Dijete koje sam provodila imale su jo-jo učinak. Drastičnu razliku osjetila sam prije desetak godina kada sam shvatila da sam sa svojih 65 kilograma došla do 80. A najveći broj kilograma do kojeg sam dogurala je 89. To je bilo u fazi snimanja 'Dvornikovih'.

Priznaje da je bila deprimirana, nije išla u šoping, povlačila se u sebe.

- Posebno mi je bilo stresno kad sam pokušala navući traperice iz 'mršavih' dana i shvatila da mi ni jedna noga ne može stati u njih. No, sve se promijenilo otkako je ostala sama.

- Prije četiri godine odlučila sam prekinuti taj začarani krug i rekla samoj sebi - sad ili nikad. Tada sam imala četrdeset i koju godinu i shvatila sam da je krajnje vrijeme da se dovedem u red. Ušla sam u program mršavljenja koji je organizirao jedan portal jer mi je postalo jasno da moram promijeniti prehrambene navike i, naravno, vježbati, kazala je Danijela za Zdravu kravu.

Cijeli intervju s Danijelom Dvornik pročitajte ovdje.

>>Danijela Dvornik obojila kosu u ružičasto

>>Danijela Dvornik: I žene s oblinama moraju se odijevati

Komentara 2

Avatar billybull
billybull
21:06 29.01.2014.

ok, da e ovo neka narocito lijepa ili poznata zena I kuzio bi...ovak mi fakat nie jasno cemu ovaj clanak....

DR
dragica949
15:07 06.02.2014.

Danijela govori kao i svi ovisnici,za svoje prekomjerne kilograme optužuje kćer i muža,koji su jeli što su htjeli. Draga,niko ti nije stavljal hranu u usta,jela si sama i natukla 89 kolograma.Ovako kako govoriš ispada da je sreća što si ostala sama,pa se možeš posvetiti isključivo sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije