Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danijela Dvornik

Danijela Dvornik: I žene s oblinama moraju se odijevati

dućan
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/6
27.03.2010.
u 10:00

- Moda se uvijek radi po mršavicama i to je lijepo vidjeti u časopisima, ali kad dođeš u dućan nije lako ostati moderan ako nisi poput njih – podijelila je s nama Danijela Dvornik.

Nakon što je razvezana ružičasta mašna na vratima salona Maxy Pretty, u unutrašnjost su pohrlile dugogodišnje klijentice, ali i prijateljice gospođe Tanje Zimić kako bi vidjele njezinu novu, ležernu kolekciju u veličinama od 44 do 54. Nakon otvorenja novog salona, Danijela Dvornik, Ksenija Erker, Elizabeta Gojan i mnoge druge poznate dame s oblinama bile su sigurne da će se vratiti u živahni prostor salona Maxy Pretty.

- Moda se uvijek radi po mršavicama i to je lijepo vidjeti u časopisima, ali kad dođeš u dućan nije lako ostati moderan ako nisi poput njih – podijelila je s nama Danijela Dvornik, koja je u novootvorenom salonu odmah pronašla majicu koja joj se svidjela, ali i naglasila da upravo 'teše' kilograme, dijetom i treninzima.

Iako je dama s izraženim oblinama, Danijela ipak pripada skupini koja može odjeću pronaći i u dućanima s klasičnim brojevima, ali kaže:

- Ovo je hvalevrijedan potez. Nije moda samo za mršave, i žene s oblinama se moraju odijevati!

Elizabeta Gojan, pak, jedna je od žena koje itekako znaju cijeniti otvaranje ovakvog salona.

- U modele koji se prodaju u zagrebačkim dućanima mogu staviti tek svoju ruku, a u Maxy P-u sam uspijevala pronaći stvari u koje stanem – rekla nam je gospođa Gojan, koja se nada da će u novom salonu naći modela za sebe, jer se još uvijek doživljava mladolikom, pa klasične modele koristi tek za posebne prilike.

Ksenija Erker već se deset godina, otkako joj, kaže, treba ovakav dućan, oblači kod gospođe Tanje, pa ostale trgovine niti ne posjećuje.

- Svijetom vladaju brojevi 34 i 36, možete misliti kako je nama. Mali brojevi su lijepi, a oni koji su nama dobri izgledaju kao da su za nečiji pokop – našalila se gospođa Erker, te dokazala ono što je vedro napomenula gospođa Zimić:

- Žene koje kupuju kod nas, žene s oblinama, su divne! Slobodne su, nisu ničim opterećene i nisu frustrirane!

Mršavice su, čini se, kod mnogih na lošem glasu što se raspoloženja tiče.

Komentara 16

TY
Tyrael
13:43 27.03.2010.

nisu to zene s oblinama, nego DEBELE! Ima i moja cura obline pa je normalne gradje i niskog indeksa tjelesne mase i masti. Popunjene moraju bit tamo di treba, a ne na trbusini, rukama i nogama!

CC
ccclub
11:15 27.03.2010.

Normalno da su mrsavice kod debelih na losem glasu jer su jadne debeljuce isfrustrirane. Bolje da promjene prehrambene navike nego da same sebe lazu kak su si one bas super debeljuce...pih kak da ne....ako vam to nije bitno zasto vam je onda bitno kak se nasminkate ili obucete... A sto se tice debljine...ona cak niti nije estetski problem, nego bolest...i svaka od tih debeljuca ima body fat 35+ sto znaci da stoje u redu za infarkt. Ustvari debeli ljudi su sebicni jer ne misle na svoje najblize koji ce se morat brinuti o njima kad ove rokne nekaj...a oce sigurno

BR
brusnica
15:07 31.03.2010.

Nađoh! :-) Ilica 36!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije