Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Gourmet

Dalmatinska zagora: Vikend na biciklu

Malo uzbuđenja, malo adrenalina, svježeg zraka i dobro društvo – to je ono što vas očekuje. “Dalmatinska zagora – biking weekend” naziv je trodnevnog programa.
16. listopada 2009. u 16:19 1 komentara 20 prikaza
Dalmatinska zagora – biking weekend

Ne znate li kako iskoristiti vikend, hotel Sveti Mihovil 3* u Trilju pripremio je posebne paket-aranžmane za one koji žele više od običnog vikenda. Malo uzbuđenja, malo adrenalina, svježeg zraka i dobro društvo – to je ono što vas očekuje.

“Dalmatinska zagora – biking weekend” naziv je trodnevnog programa. Polasci su zajamčeni 10. i 24. listopada, a moguće ih je organizirati i u ostalim terminima. Cijena ovoga aktivnog programa iznosi 1300 kuna po osobi, a uključuje transfere dolazite li zrakoplovom u Split, smještaj u hotelu Sv. Mihovil na osnovi četiri noćenja s tri polupansiona, dvije biciklističke ture (Cetina countryside i planina Kamešnica ili zeleni brežuljci Trilja), jedan ručak, dvije zakuske, korištenje bicikla mountain bike marke Diamond Back, kacige, voditelja tijekom biciklističke ture, ulaznice za Muzej triljskog kraja i arheološko nalazište Tilurij, Muzej cetinske krajine, posjet crkvi i samostanu Gospe Sinjske, alkarsku ergelu, grabske mlinice.

Ture su umjereno teške i uključuju 2,5 do 3 sata vožnje dnevno i prilagođene su biciklistima rekreativcima. Istražiti Dalmatinsku zagoru na biciklu bit će još samo jedan u nizu izleta kojih ćete se rado sjećati. Ne čekajte nego planirajte i iskoristite još uvijek ugodne jesenske dane.

Info www.svmihovil.com

Severina najavila veliku regionalnu turneju "The Magic Tour"
NIJE JOJ BILO LAKO
Severina nakon 17 godina progovorila o čuvenoj snimci: 'Šest mjeseci nisam izašla iz kuće'
Nikša Bratoš
RAIFFEISEN FUTURE BOOST
Pogled iza scene: Što treba za kvalitetan nastup i kako je biti glazbenik u doba korone?