Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAŠ I POLLEO

Dali smo kolegama da probaju novu Polleo Sport čokoladu s proteinima

Polleo Sport
21.03.2022.
u 08:50

Svako tko je bar jednom nakon treninga, željan slatkog, posegnuo za brašnastom proteinskom “čokoladicom” bit će oduševljen

Napokon. To je prvo što nam je palo na pamet kada smo dobili na test nove Polleo Sport proteinske čokolade nastale u suradnji s Krašem. Dosta je bilo stiropora s okusom čokolade ili brašnastih štangica nakon kojih treba litra vode da se proguta, konačno je netko mislio i na nas ljubitelje čokolade koji se nakon treninga (a i češće) volimo počastiti normalnom čokoladom.

 S obzirom na to da su nam prve reakcije svima bile da se proteini uopće ne osjete i da je čokolada odlična kao i “normalna čokolada”, odlučili smo napraviti mali eksperiment, blind taste s kolegama iz ureda da vidimo hoće li netko prepoznati o čemu se ustvari radi.

Kako se radi o ljudima čiji nepci svakodnevno kušaju različite vrste čokolada, a neki od njih pojedu i tuđu čokoladu nakon ručka (khm, Andrej), skupili smo sve u naš studio, sakrili ambalaže od čokolada i upalili kamere.

Što su rekli o čokoladi pogledajte u videu, a ono što je svima bilo zajedničko da nitko nije prepoznao da se radi o proteinskoj čokoladi.

Sadržaj nastao u suradnji s Polleo Sport.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije