Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ PRVE RUKE

Cloudy Bay, novozelandski sauvignon blanc s francuskim štihom

cloudy bay
17.08.2016.
u 21:21

Sauvignon blanc Cloudy Bay jedna je od istaknutih aroma Miva Galerije. Dopadljivo, svježe i otmjeno vino s notama egzotičnog voća

       Vinarija Cloudy Bay dio je francuske grupacije Louis Vuitton Möet Hennessy (LVMH) koja već tradicionalno opskrbljuje iskusna nepca kušača diljem svijeta luksuznim proizvodima. Među tim su proizvodima i karakteristično svježi i aromatični proizvodi vinarije Cloudy Bay kojima se dive na gotovo svim kontinentima u svijetu. Vinarija Cloudy Bay osnovana je 1985. godine, a njezin osnivač David Hohnen pronašao je pravi način kako pozicionirati Novi Zeland na bogatu globalnu kartu vina. Cilj utemeljitelja Cloudy Baya bio je stvoriti proizvode čiji će okusi reflektirati karakteristike prirode i prepoznatljivog novozelandskog krajolika. Zato ne treba čuditi što istaknute aromatične note njihovih vina kušače osvajaju sve više. Asortiman ove vinarije čine prepoznatljiva vina poput renomiranog sauvignon blanca koji je proglašen je najboljim sauvignonom na svijetu te se zasluženo uvrstio na svjetsku kartu vina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije