Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA

Blagdanskih putovanja 10 posto manje, gubitnik i Dubai

Burj Dubai
Reuters
17.12.2009.
u 17:35

Dobro se prodaju putovanja u Jordan, na Siciliju i u Barcelonu te Tunis. Od skijaških aranžmana najbolje, pak, idu oni sa školama skijanja na hrvatskome jeziku.

Božićno-novogodišnja putovanja prodaju se 10 posto lošije nego prije godinu dana. Ono, pak, što se i proda, građani kupuju gotovo isključivo na rate. Uočljivo je i da mnogi čekaju posljednji trenutak nadajući se sniženjima. Inače, za Silvestrovo je tradicionalno tražena opatijska rivijera, a od inozemnih putovanja ponajbolje se prodaju autobusna putovanja u bliže europske metropole.

Poprilično zanimanje vlada, recimo, za ispraćaj 2009. godine u Sarajevu. Za Dubai, pak, potražnja je ispod očekivane. U agencijskim krugovima procjenjuju da je to izravna posljedica napisa o financijskim problemima i mogućem bankrotu toga posljednjih godina vrlo popularnog odredišta. Dobro se prodaju putovanja u Jordan, na Siciliju i u Barcelonu te Tunis. Od skijaških aranžmana najbolje, pak, idu oni sa školama skijanja na hrvatskome jeziku.

Komentara 2

DO
doktorica
18:17 17.12.2009.

Recesija

UM
umag
11:59 18.12.2009.

čudno da dubaj ide loše prije par dana pisalo se je da ide odlično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije