Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u zagrebu

Autom udario biciklista, izbio stup iz zemlje – bori se za život

nesreća (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/11
04.04.2012.
u 07:24

Policija je bila prekinula promet Horvaćanskom cestom u smjeru zapada, a poslije devet sati promet je normaliziran.

Teška prometna nesreća dogodila se jutros oko 6.40 sati na križanju Horvaćanske ceste i Ulice Bernarda Vukasa u Zagrebu. Vozač Toyote Auris iz još neutvrđenog razloga izgubio je nadzor nad vozilom i zabio se u dva semafora te u drvo, a zatim je nastradao i 28-godišnji biciklist. Iz potpuno smrskanog automobila izvukli su vozača koji je teško ozlijeđen i u životnoj opasnosti. Liječnici se za njegov život bore u KB Sestara milosrdnica.  Kolika je težina ozljeda biciklista, kojeg su prevezli u istu bolnicu, za sada nije poznato.

Policija je bila prekinula promet Horvaćanskom cestom u smjeru zapada, a poslije devet sati promet je normaliziran.

>>Izgubio nadzor pa udario autom pješakinju na nogostupu

Sve okolnosti nesreće bit će poznate nakon što policija završi očevid. Fotografije s mjesta nesreće svjedoče o silini kojom je auto udario u stup potpuno ga izbivši iz zemlje. I vozilo je uništeno, a komunalni radnici sanirali su štetu. 

 

Komentara 40

Avatar Bjeda
Bjeda
14:22 04.04.2012.

Svi komentari su suvišni ali večina nas iz ovakvih dnevnih događanja ništa ne nauči.

VI
Vito
07:45 04.04.2012.

Automobilom naletio na dvoje pješaka u Zagrebu Kad je to bila \"pressica\" kad novinari imaju te podatke toliko rano u jutro?

TU
Tupislav
23:33 04.04.2012.

Mora da mi je rodjak \'|•!•|\'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije