Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodni festival vina i kulinarstva

Agrolaguna 10. godinu za redom na VINOcom-u

Vina Laguna
Foto: PR FOTO
1/3
29.11.2016.
u 11:09

Agrolaguna se ove godine, 10. godinu zaredom, predstavila na međunarodnom festivalu vina i kulinarstva, VINOcom, koji se održao 25. i 26. studenog u zagrebačkom hotelu Esplanade. Za ovaj jubilej nagrađena je kristalnom vazom, koju je Agrolaguni uručio organizator festivala Ivan Dropuljić.

Na VINOcom-u predstavljena su Vina Laguna; Malvazija, Festigia Malvazija, Rose, Terrarossa, Mediteraneo, FestigiaCastello, FestigiaRiserva, Malvazija Vižinada, FestigiaRiserva i Malvazija Akacija.

VINOcom je prestižni festival koji se svrstao u jednu od vodećih manifestaciju u Hrvatskoj pa i u regiji u kategoriji vina i gastronomije. Festival je u cijelosti posvećen kulturi stola, vinu i hrani, kao nezaobilaznom dijelu hrvatske gastro i turističke ponude. Na festivalu se prezentiraju i degustiraju vina, sljubljivaju vino i hrana, održavaju eno-gastro edukacije za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, ljude iz javnog života, novinare i druge ljubitelje vina i hrane. Festival Vinocom također svake godine ima i humanitarnu notu.

Naime, ovakvi festivali na kojima se svake godine predstavljaju i kvalitetna i vrhunska vina Agrolagune zasigurno su važna poveznica s istinskim ljubiteljima vina.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije