Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I za djecu i za odrasle

A baš biste se malo opustili za vikend? Evo gdje možete uživati i po danu i po noći

Aquaworld.hu
13.03.2014.
u 08:00

Idealan je izbor za obiteljske vikende, a na brojnim toboganima koji se spuštaju niz improvizirane kule, vodopadima, bazenima povezanim mostovima, dobro ćete se zabaviti

Jedan od najvećih zatvorenih vodenih parkova u Europi se nalazi u, takozvanoj, zelenoj zoni Budimpešte, u hotelu Ramada Resort aquaworld.

Idealan je za obiteljske vikende, a na brojnim toboganima koji se spuštaju niz improvizirane kule, vodopadima, bazenima povezanim mostovima, dobro ćete se zabaviti bez obzira koliko godina imate.

Prekriven je gigantskom kupolom koja odgovara visini od pet katova. Hotel raspolaže i spa, wellnes i fitness centrom, konferencijskim dvoranama, restoranom i barom. Ukoliko imate malenu djecu, odvedite ih u dječji svijet, odvojeno krilo parka, gdje će upoznati improviziranu vodenu floru i faunu i družiti se u šarenim kućicama igraonice.

A zabave ne nedostaje ni navečer kada se organiziraju noćni partiji. Ne trebate čekati ljetne noći za ovakav ludi provod.

>>Evo kako spakirati sve što vam treba za 10 dana putovanja u samo jednu torbu

Komentara 1

Avatar gladnijura
gladnijura
08:34 13.03.2014.

Obzirom na naše materijalno stanje to si može priuštiti barem 0,005 posto stanovništva. Ili se možda varam?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije