Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepoznajte ih

5 znakova da vas tijelo 'upozorava' da nešto nije u redu

Zatvor, proljev
Foto: Shutterstock
1/3
27.05.2019.
u 07:00

Ako imate česte bolove u nogama ili grčeve provjerite razinu magnezija i kalija u organizmu.

Nemojte ignorirati ove znakove koje vam daje vaše tijelo kada nešto nije u redu. Pratite promjene vašeg tijela kako biste mogli reagirati na vrijeme.

PMS simptomi postaju sve gori

Djevojke i žene koje pate od endometrioze itekako znaju kako PMS simptomi mogu biti neugodni i bolni. Simptomi endometrioze su znatno izraženiji od PMS-a i ne prolaze nakon mjesečnice. 

Svrbež i ljuštenje kože

Ako imate ove simptome možda patite od psorijaze. To je bolest koja uzrokuje svrbež i osip. Ako sumnjate da imate ovu bolest javite se liječniku.

Bolovi u nogama

Ako imate česte bolove u nogama ili grčeve provjerite razinu magnezija i kalija u organizmu. Ako sumnjate na ovaj zdravstveni problem, češće konzumirajte banane, jogurt i špinat. 

Budite se s bolovima u vratu i ramenima

Stalno se posljednje vrijeme budite s bolovima u vratu i ramenima iako ste se dobro naspavali? Možda ste spavali u krivom položaju, ovakvi bolovi javljaju se posebice ako spavate na boku. Pokušajte promijeniti položaj spavanja i spavajte s raširenim ramenima. Može vam pomoći "grljenje" jastuka i spavanje s jastukom među koljenima. 

Mokraća je promijenila boju

Mokraća bi trebala biti svjetložute boje. Ako se boja vaše mokraća u posljednje vrijeme promijenila to može značiti da nešto ne štima. Prvo pokušajte piti više vode i pratite boju urina. Ako ni tada nema promjene, u boji, otiđite k liječniku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije