Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.11.2009. u 17:45

Košarkaši Cibone postali su prve kolateralne žrtve predsjedničke kampanje Milana Bandića

Marin Rozić, kapetan košarkaša Cibone, demantirao je nagađanja da će igrači štrajkati, ali je potvrdio da ove sezone nisu dobili ni jednu plaću te dodao da ‘svi znamo u čemu je ključna zapreka’. Ukratko, zapreka je u predsjedniku Cibone Ivi Jelušiću koji je SDP-ovac iz Milanovićeva tabora pa stoga klub ne može, poput gradonačelniku lojalnog Dinama, računati na financijsku injekciju Bandićeva ZG holdinga. Košarkaši Cibone tako su postali prve kolateralne žrtve predsjedničke kampanje Milana Bandića.

Za Dragana uz malu pomoć Nadana
Sve žešća bitka za glasače uključuje i dijeljenje darova, od naranči, rakije i lopti do upaljača. Dragan Primorac, koji dijeli Dorina čokoladice, kao da je zaboravio da Kraš vodi – Nadan Vidošević.

Vlada objavila rat različitim fotokopirkama
Tamara Obradović Mazal, državna tajnica za gospodarstvo, na kraju svoje kratke vladavine u interregnumu od Polančeca do Popijača na sjednici Vlade objasnila je razloge za osnivanje novog Ureda za središnju javnu nabavu. – Sada nećemo više imati na svakom katu pojedinog ministarstva fotokopirne aparate različitih proizvođača – objasnila je T. Obradović Mazal. Jasna stvar, Ured će kupiti nove fotokopirke istog proizvođača. Čista ušteda.

Fratar koji vjeruje u Boga i internetske forume
Propovijed fra Miroslava Bitunjca u župi sv. Martina u Pridrazi o ‘masovnom planu za uništenje čovječanstva’ i ‘mikročipovima u cjepivu svinjske gripe’ izazvala je veliko zanimanje i brzo se proširila medijima potiskujući Milinovićeve upute da se protiv virusa bore odlaskom u saunu. Bitunjca, koji kaže da je do svojih spoznaja došao čitajući forume na internetu, podržao je i mjesni župnik Jure Zubović objašnjavajući da je propovijed upućena vjernicima, a ne građanima. Vjernici će vjerojatno pohrliti na iduću Bitunjčevu propovijed jer se s pravom nadaju da će na internetu pronaći još neki zavodljiv sadržaj i efektno ga ispripovijedati.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:54 15.11.2009.

Uostalom dragi moji košarkaši dajte mi recite ijedan razlog zašto bi vas financirali građani Grada Zagreba i davali vam plaću? Zar vi sport želite naplatiti nama, a kada nešto osvojite onda lovu zadržite sebi i ne plaćate porez isto kao niti nogometaši, ojevači i ini paraziti. Pljunite u ruke, trenirajte, pobjedite nekoga barem i eto novaca s kojima ćete plaćati održavanje zgrade i djeliti sebi plaće. Taman posla da za vas mora raditi netko u skladištu, netko kao trgovac, umirovljenici i ostali. Previše vam se svima svidjela zagrebačka kasica prasica, počev od Bandića. Mrš što dalje od kazana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?