Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.06.2012. u 12:00

Kajin javno traži od gradonačelnika Miletića i župana Jakovčića da se podvrgnu testu na drogu.

 

Damir Kajin, zastupnik IDS-a, uključio se u rasvjetljavanje uzroka smrti Martine Duras Pauletić, članice stranke i zaposlenice Grada Pule. Kako bi suzbio glasine o kokainskim orgijama, Kajin sada javno traži od gradonačelnika Miletića i župana Jakovčića da se podvrgnu testu na drogu. Pritom je to usporedio s alkotestovima prometne policije koje “građani možda imaju pravo odbiti”(?), ali političari ne. I na kraju priznao da mu je “ispod časti” kada mu “policija gurne frulicu” i traži testiranje.

Osuđeni smo na samo jedno voće – bananu

Zoran Milanović, premijer, brani Čačića riječima da su “slučaj Holy te slučaj Čačić dvije različite stvari, to su jabuke i banane, a ne banane i kruške”. U svakom slučaju, ostaje nam – banana.    

U HŽ-u se toliko čude mailovima da ih šalju na HRT

Mirela Holy, bivša ministrica zaštite okoliša, vjerojatno više nikada neće poslati mail u HŽ, ali to znači da se neće ni voziti vlakom jer je slanje nekoliko mailova jedini način da putem interneta kupite karte za vlak. U HŽ-u još ne možete karte kupiti online već procedura traži da im pošaljete mail, oni vam u 24 sata odgovore pa vi njima pošaljete kopiju uplatnice, a oni vama poštom karte. A kopiju prepiske pošalju na HRT.

Podvalio im studiju o škverovima 
staru 30 godina

 Borislav Škegro, bivši HDZ-ov potpredsjednik vlade, uključio se s fondom Quaestus, čiji je suvlasnik, u spašavanje hrvatske brodogradnje. Uvjeren je da ima dovoljno znanja za tu operaciju jer je prije 30 godina sudjelovao u izradi jedne studije o brodogradilištima za tadašnju vladu. Nedavno je, kaže Škegro, pročitao zaključni odlomak iz te prastare studije našim brodograđevnim stručnjacima koji su samo klimali glavama, a da uopće nisu primijetili kako je riječ o studiji iz doba socijalizma i Jugoslavije. “Malo toga se promijenilo u 30 godina” – poučava nas Škegro, a to je upravo ono što nas najviše i užasava.

Komentara 9

OS
osica
12:41 27.06.2012.

" nisu loše stare studije " - glavno da nisu " napravljene badava" - jer im Čačić nebi vjerovao..

HE
HermionaGranger
12:48 27.06.2012.

3 narkića i alkoholičara na slici, uživaju ničim zaslužen lagodan život.

OB
-obrisani-
12:41 27.06.2012.

Kajinu je ispod časti kad mu policija gurne frulicu ---------- Možda mu treba nešto drugo gurnuti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?