Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet nas hvale

Travelers Today nahvalio Hrvatsku, ali ovo nismo očekivali

vinogradi
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/4
11.02.2015.
u 13:30

Očekivano, Dubrovnik "Biser Jadrana"i Nacionalni park Plitvice na vrhu su liste lokacija koje svaki posjetitelj koji dođe u Hrvatsku mora vidjeti

Kamo na svijetu možete otići, a da na istom mjestu nađete toliko povijesnih znamenitosti, prekrasnih plaža, nacionalnih parkova, neodoljivih mjestašaca, vinograda, povijesne arhitekture i kulture? Dobro, ima nekoliko zemalja, ali Hrvatska je jedna od onih koju svakako morate vidjeti.

Tako započinje tekst o Hrvatskoj koji je na svojim stranicama objavio Travelers Today.

Očekivano, Dubrovnik "Biser Jadrana"i Nacionalni park Plitvice na vrhu su liste lokacija koje svaki posjetitelj koji dođe u Hrvatsku mora vidjeti.

Prepoznata ljepota Zagorja

No, ono za što svakako dižemo palac u zrak jest to da se u preporuci ovog turističkog portala našlo i Zagorje zbog, kako navode, odmora i okrepe termalnim vodama. Za Dubrovnik, prirodne ljepote i prekrasno more već smo navikli slušati pohvale....

"Ako želite pobjeći od turističke gužve u Dubrovniku, uživajte u nevjerojatnim pogledima na zagorske vinograde i dvorce kojima ovo područje Hrvatske obiluje, a možete se i odmoriti u bazenima i saunama koje koriste prirodnu izvorsku vodu koja će pomladiti vašu kožu, navodi se u opisu zašto je Zagorje nezaobilazna lokacija u Hrvatskoj."

Putnicima koji se odluče posjetiti Hrvatsku na kraju poručuju: Ne možete izabrati pogrešno mjesto za svoj odmor u Hrvatskoj jer je toliko kulture, povijesti i prekrasnih plaža diljem cijele obale!

>>Fodor`s travel: Hrvatska je vodeća svjetska turistička destinacija u usponu

>>Turisti večeraju bez salate i kolača, uz bocu vina za šestero

Komentara 59

Avatar bok
bok
16:25 11.02.2015.

Lepe ti je, lepe ti je, Zagorje zelene, Zagorje zelene, Zagorje zelene.... Hrvatsko Zagorje. Tu nisu talijani promjenili ime...

DU
Deleted user
18:29 11.02.2015.

Sramite se "negativci" izgleda da bi vam pasalo da se po zagorsim bregima grade neboderi i to po "gradskom" planu

EX
explorer
16:18 11.02.2015.

Admine, da neko sere po Dalmaciji ko ovaj dolje po Zagorju, već bi davno svi komentari bili maknuti. Dakle, kaj se čeka????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije