Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mljac

Novo mjesto u gradu za uživanje u vrhunskim gastro poslasticama

Wok by Matija u Rudešu
Foto: PR/Klinka
1/22
11.09.2014.
u 12:54

Zapadni dio Zagreba razveselit će otvorenje restorana Wok by Matija u Rudešu

Zagrepčani i ostali gastroljtupci dobili su novo mjesto u gradu u kojem mogu uživati i jelima vrhunskoj hrani.

Nakon dva uspješna i kulinarski privlačna gastro punkta u središtu Zagreba, Matija Nikolić obradovao je zapadni dio grada i u Rudešu otvorio Wok by Matija želeći podići nivo svoje usluge na malo višu razinu i ponuditi ljubiteljima svoje kuhinje poznate recepte u nešto luksuznijem okruženju.

Prostor u Jablanskoj uredio je dizajner Ivan Littvay, a restoran prima 80 gostiju.

Foto: PR/Klinka

Gastro ponuda uz uobičajene specijalitete iz Wok by Matija radinosti bit će obogaćena i jelima bez glutena što će u današnje vrijeme sigurno puno značiti sve većem broju onih koji su dužni paziti na svoju prehranu.

Povodom otvorenja koje je došlo popratiti niz osoba iz javnog života osmišljen je i kreiran novi menu za koji je Nikolić inspiraciju pronašao u legendarnim hitovima Halida Bešlića te u Bollywoodskoj sceni te posjetitelja očekuju jela prepoznatljivih naziva i dobro poznatih glazbenih hitova.

Foto: PR/Klinka

Kao posebno iznenađenje osoblje restorana je sve prisune razveselilo i Cheese cake tortom s tostiranim bučinim sjemenkama, što će sigurno biti jedan od specijaliteta ovog atraktivnog restorana.

U restoranu je poseban kutak pronašao i poznati brand Brko & Brko u sklopu kojeg će se prodavati ručno rađena domaća tjestenina, domaći sok od bazge po starom bakinom receptu te mnogim Zagrepčanima dobro poznate janjeće kobasice.

>>Restoran brze hrane zbog kojeg nećete imati grižnju savjest

>>Doručak i ručak s nogu od 9 do 34 kn, s domaćim štihom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije