Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek mladolika

Za Bojanu Gregorić Vejzović vrijeme kao da je stalo

Bojana Gregorić Vejzović
Foto: Instagram
1/3
06.10.2016.
u 12:32

Glumica je objavila fotografiju na kojoj je snimljena 1995. godine i fotografiju iz 2016. i na obje izgleda jednako mladoliko

Godine definitivno ne ostavljaju traga na glumici Bojani Gregorić Vejzović, a tome svjedoči i fotografija koju je Bojana objavila na svom Instagramu. Jednu do druge objavila je fotku iz 1995. godine i fotku iz 2016. godine i teško je pronaći razliku u izgledu jer 44-godišnja glumica na obje fotografije izgleda jednako mladoliko.

– Rekla bih da je gravitacija još uvijek u relativno dobrim odnosima sa mnom. Naravno da kao i svaka žena primjećujem obraze koji mi nisu puteni kao prije, što je rezultat gubitka elastičnosti kože, ali to nije još ništa zastrašujuće. S druge strane, mi u glumačkom poslu nekako drukčije gledamo na starenje jer godine glumici donose neke prekrasne i odgovornije uloge od onih koje igra s dvadeset godina – rekla nam je Bojana u jednom razgovoru prije godinu dana. 

Mama desetogodišnjeg Raula i petogodišnje Zoe tada je rekla, kada gleda fotografije snimljene prije otprilike 20 godina, da vidi kako je sada neka druga osoba.

– Ne samo fizički, i unutarnji svijet je drukčiji. Vidi se to i u očima – tvrdi Bojana. 

 

Komentara 1

ET
en-ten-tini
16:49 06.10.2016.

ma bojana je super, a što se fotografija tiče znamo da mogu lagati; na drugoj fotki su podočnjaci retuširani i našminkana je. Isto kao i Andie Macdowell mladolika je toliko kolko joj izbjele lice na reklami, više se ne vide konture lica a kako bi onda bore :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije