Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONUDA POSLOVA

Tražite posao? Zaposlenike traže Humanic, Zvjerinjak, Deltron...

Posao - ilustracija
Pixabay
05.04.2022.
u 14:42

Istražite ovotjednu ponudu poslova

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Nattoni International zapošljava Višeg računovođu / Senior accountant (m/ž). Mjesto rada je Nova Gradiška. Očekuje Vas stalan posao, izvrsna primanja, službeni mobitel i prijenosno računalo te niz drugih pogodnosti. Prijave se zaprimaju do 19.04.2022. putem brze prijave.

Leder & Schuh d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u poslovnici obućom Humanic. Mjesto rada je Zagreb, City Centar One West. Prijave traju do 14.04.2022. Poslodavac nudi stabilna i stimulativna primanja te mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se.

J.u.A. Frischeis d.o.o. zapošljava Skladištara (m/ž). Mjesta rada su Velika Gorica, Rijeka, Šibenik i Solin. Traži se osoba s iskustvom u vožnji viličara. Prijaviti se možete do 09.04.2022.  putem brze prijave.

Deltron d.o.o. zapošljava Project managera / Inženjera građevine (m/ž) u Zadru. Rok za prijavu je 12.04.2022. Poslodavac nudi dodatno zdravstveno osiguranje, plaćen vrtić za djecu njihovih zaposlenika, klizno radno vrijeme i druge pogodnosti za svoje zaposlenike. Prijaviti se možete putem linka.

Proficio d.d. traži Voditelja ureda dioničkog društva (m/ž) i Voditelja računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Traže se iskusne osobe za odgovoran rad. Prijave se zaprimaju do 13.04.2022. putem brze prijave.

Hanjes d.o.o. traži Skladištara (m/ž). Mjesto rada je Trnovec Bartolovečki, Varaždin. Za posao je obavezna praktična provjera traženog znanja, sposobnosti i vještina. Prijavite se do 21.04.2022. brzo i jednostavno pute brze prijave.

Pepco Croatia d.o.o. traži Voditelja trgovine (m/ž), Voditelja smjene (m/ž) i Blagajnika / Prodavača (m/ž) u Supetru, Brač. Poslodavac nudi bonuse na plaću, popust eza zaposlenike, priliku za razvoj i napredovanje te dodatne benefite nakon 2 godine. Možete se prijaviti do 17.04.2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

Zelena Luka d.o.o. traži Voditelja marketinga (m/ž) u Zagrebu i Tisnom. Posao uključuje osmišljavanje i provođenje kreativnih kampanja te planiranje, provođenje i analizu svih marketinških aktivnosti kampa. Prijave se zaprimaju do 18.04.2022. putem brze prijave.

iC artprojekt d.o.o. zapošljava Diplomiranog inženjera strojarstva (m/ž) u Varaždinu. Rok za prijavu je 01.05.2022. Posao uključuje projektiranje, stručni nadzor i konzultantske usluge. Prijaviti se možete putem linka.

Zvjerinjak d.o.o. traži Djelatnika u maloprodaji za kućne ljubimce (m/ž) u zapadnom dijelu Zagreba. Rok za prijavu je 08.04.2022. Posao uključuje savjetovanje kupaca i pomaganje u odabiru kvalitetne hrane, opreme i poslastica. Prijaviti se možete ovdje.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije