Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekoračenja po tekućem računu

Provjerili smo situaciju u članicama eurozone: Kamate na minuse od 2,78% pa do 19,69%

02.09.2021.
u 06:34

Banke su kao vatra, one su dobar sluga, ali grozan gospodar i ne smije im se dopustiti da se osile, ustvrdio je predsjednik Milanović

Komentara 14

BU
burn
08:24 02.09.2021.

Slično kao i s hranom. Jedemo skupo uvozno smeće, jer je domaća proizvodnja "skupa i slaba". "Naši" trgovački lanci su "naši" kao i hnb. Domaći izdajnici. Zapravo nisu oni krivi. Oni samo rade u našoj kući ono što im mi dozvolimo, a ovce dozvoljavaju čobanima svašta.

Avatar @promatrač
@promatrač
09:30 02.09.2021.

17. veljače 1950. godine istaknuti bankar James Warburg rekao je pred Senatom Sjedinjenih Država: “Imat ćemo svjetsku vladu, sviđalo se to vama ili ne. Pitanje je samo hoće li se ova svjetska vlada uspostaviti konsenzusom ili silom. ”Četiri godine kasnije rođena je Bilderberg grupa. 1991. David Rockefeller je napisao: “Svijet je spreman za svjetsku vladu. Nadnacionalni suverenitet intelektualne elite i svjetskih bankara svakako je bolji od nacionalnog samoodređenja koje se prakticiralo u prošlim stoljećima. "I dodao je:" Suočeni smo s globalnom transformacijom. Sve što nam treba je "prava" globalna kriza i sve nacije će prihvatiti Novi svjetski poredak". "PRAVU" globalnu krizu, da ne može biti pravija, imaju. Također imaju i prestrašenu većinu svjetskih vlada i naroda uz pomoć kojih slijedi sadašnja provedba na djelu. Europska centralna banka printa u nedogled novac bez pokrića,samo u prošlom tjednu 150 milijardi €. Što mislite gdje to može odvesti ako ne samo u sverazarajuću hiperinflaciju?! Dakle za njih još uvijek teče sve po najboljem planu. Pojedinci koji se tomu prepriječe bivaju pod hitnom postupku maknuti, na ovaj ili onaj način. Jedini problem im još predstavljaju, svojom glavom misleći tj. necijepljeni. Izgleda da je na nama ostalo oduprijeti se ovom općem zlu. Neće biti lako, ali uz pomoć Božju, siguran sam, uspjeti ćemo.

JA
jadnatikoza
07:51 02.09.2021.

A jeste li provjerili kako ssmo 90-ih prodali Privrednu i Zagrebačku banku strancima? Prvo smo golemim novcima dokapitalizirali banke a onda ih prodali ispod tržišne cijene. Provjerite i da li će vrh HDZ-a sa Tuđmanom na čelu kazneno odgovarati za ovu veleizdaju kao dio 'pretvorbe i privatizacije'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije