Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prijeđite na Vip blagajnu

Vip blagajna
Foto: PR FOTO
1/2
PR
Autor
PR članak
14.11.2016.
u 09:15

Vip blagajna jednostavno je i pouzdano rješenje za fiskalizaciju bez smetnji te se nadograđuje automatski. Funkcionira u svim uvjetima te na nju uvijek možete računati.

Ima li išta gore: pred vama kupci ili gosti, a vaša fiskalna blagajna ne radi? Uz Vip blagajnu ne morate strahovati od smetnji u korištenju usluge, niti od dodatnih naknada.* Kako biste bili spremni za spremni za poslovne izazove pred vama, odaberite jednostavno i pouzdano rješenje za izdavanje vaših računa i istovremeno ostvarite uštede. Za 60kn/mj. (bez PDV-a), bez ugovorne obveze, koristite Vip blagajnu na svom mobitelu, tabletu, laptopu ili stolnom računalu, ili kupite neki od uređaja iz Vip ponude za male poduzetnike na 24 rate.

Uz Vip blagajnu dobivate jednostavnu fiskalizaciju, udaljeni nadzor poslovanja po svakoj blagajni u realnom vremenu, korisničku podršku 24 sata dnevno i osiguran zamjenski uređaj u slučaju kvara, stalne nadogradnje usluge prema promjenama zakona, mogućnost stavljanja svake licence u sezonsko mirovanje te mogućnost izdavanja računa i u slučaju prekida veze s Poreznom upravom.

Vip blagajna - 3 u 1

Vip blagajna 3 u 1 idealno je ''sve u jednom'' rješenje za poslovne korisnike koji prodaju proizvode i/ili usluge na terenu i za sve one koji žele imati sve potrebno za fiskalizaciju računa u jednom uređaju - primjerice terenski prodavači, serviseri, veterinari, taxi vozači, ugostitelji itd.

Za 139 kn/mj. (nakon 24 mjeseca samo 80 kn/mj.) odaberite Vip blagajnu - 3 u 1 jer imate mogućnost da u samo jednom touchscreen uređaju koristite: blagajnu, pisač, internetsku vezu i aplikaciju za fiskalizaciju računa jednostavnu za korištenje.

Aktivaciju Vip fiskalne blagajne možete zatražiti putem web obrasca ili u najbližem Vip centru, a više informacija saznajte na 0800 091 091, ovdje ili na www.vipnet.hr.

* Vipnet kao pružatelj usluge Vip blagajna redovito prati promjene od strane Porezne uprave te u skladu s time pravovremeno prilagođava proizvod kako bi osigurao nesmetano korištenje i kvalitetno korisničko iskustvo. Vipnet zbog promjene fiskalizacijskog certifikata odnosno uvođenja TLS protokola, od strane Porezne uprave, svojim korisnicima neće uvesti dodatne naknade.

Želite prijaviti greške?