Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Fortenova u suradnji s Cotruglijem jača kompetencije svojih zaposlenika

Prvu generaciju polaznika Navigate programa čini 35 zaposlenika Fortenova grupe i njezinih operativnih kompanija
17. svibnja 2021. u 17:17 1 komentara 1245 prikaza
Zagreb: Održano proglašenje gospodarstvenika i gospodarskog događaja 2018. godine
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

U okviru programa unaprjeđenja znanja i vještina svojih zaposlenika pod nazivom Drive Beyond Exellence, Fortenova grupa je u partnerstvu sa stručnjacima iz Cotrugli poslovne škole razvila Navigate program namijenjen jačanju njihovih profesionalnih kompetencija kako bi, ulažući u vlastiti razvoj, ujedno i doprinijeli ostvarenju strateških ciljeva Fortenova grupe te s lakoćom svladavali nove poslovne izazove.

FILE PHOTO: A Ryanair Boeing 737 aircraft approaches Paris-Beauvais airport in Tille planiraju ostati Direktor Ryanaira: Mi ne primamo ilegalne državne potpore kao neke druge kompanije

Prvu generaciju polaznika Navigate programa čini 35 zaposlenika Fortenova grupe i njezinih operativnih kompanija. Oni će kroz edukaciju u trajanju od 14 mjeseci proći sedam tematskih cjelina kroz koje će imati prilike osnažiti vještine vođenja, promišljati o mogućim unaprjeđenjima u svojim kompanijama, steći nova, praktična organizacijska znanja te, kroz sve to, dodatno mobilizirati svoje timove i organizacije. Sastavni dio programa je i konkretan projekt iz poslovanja Fortenova grupe na kojem će polaznici raditi uz sponzorstvo jednog od izvršnih direktora Fortenova grupe, priopćili su iz te kompanije.

Vesna Škare Ožbolt O LAŽNIM ANKETARIMA Oglasila se tvrtka koju je prozvala Škare Ožbolt: 'Ne sudjelujemo u političkim aktivnostima'

Kako bi se cjelokupan program što je moguće više prilagodio okruženju u Fortenova grupi i projektima koji se odvijaju u operativnim kompanijama, sadržaj Drive programa za buduće polaznike dizajnirat će se na temelju povratnih informacija, prijedloga i ideja polaznika iz prethodne generacije. Stoga će polaznici iz prve generacije Drive programa ujedno biti i svojevrsni ambasadori tog programa.

- Želja nam je biti ne samo najveći, već i najpoželjniji poslodavac u regiji te ovo značajno ulaganje u širenje znanja naših zaposlenika, s kojim smo sada krenuli, smatramo jednim od ključnih elemenata u ostvarivanju tog cilja. Kroz strukturirani pristup osnaživanju ljudskih potencijala kreirat ćemo nove vrijednosti za grupu te doprinijeti stvaranju zajedništva što je itekako važno za ostvarivanje ambicioznih poslovnih ciljeva Fortenova grupe – rekao je Fabris Peruško, glavni izvršni direktor i član Upravnog odbora Fortenova grupe je rekao.

Sunčan dan u Splitu mami za boravak na otvorenome pristigle tri ponude Ministarstvo: Gradska tvrtka Žnjan jedina ispunjava uvjete za koncesiju u uvali Žnjan

- Biti edukacijski partner u ovom značajnom projektu predstavlja nam iznimno zadovoljstvo te se veselimo realizaciji svih zadanih ciljeva. Ukazano povjerenje motivira nas da, u skladu s misijom škole, potičemo polaznike na kontinuirani razvoj kako bi svojim primjerom i pozitivnim promjenama doprinijeli razvoju svoje organizacije, ali i društva u cjelini, izjavio je Zoran Đorđević, partner i akademski direktor u Cotrugli Business School.

 

Koktelima možete pojačati imunitet: Donosimo jednostavne recepte!


 
Muškarac plače
RAZOTKRIVENA OBITELJSKA TAJNA
Uzeo mobitel svoje djevojke i užasnuo se otkrićem: 'Moj sin je ustvari moj ujak'
Zdravstveno osiguranje
Dopunsko, dodatno ili oboje? Ovo su razlike u dobrovoljnim zdravstvenim osiguranjima koje morate znati