Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O LAŽNIM ANKETARIMA

Oglasila se tvrtka koju je prozvala Škare Ožbolt: 'Ne sudjelujemo u političkim aktivnostima'

Vesna Škare Ožbolt
Marko Lukunic/PIXSELL
11.05.2021.
u 16:28

"4Tel Telekomunikacije ne posjeduje pozivne centre niti ima djelatnike agente koji se bave bilo kakvom vrstom pozivanja ili anketiranja, dakle ne generiramo pozive", poručili su

Vesna Škare Ožbolt jučer je objavila da je podnijela kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu zbog telefonskih poziva koje su građani dobivali, a u kojima su, kako tvrdi, anketari namjerno odgovarali građane od glasanja za nju. Između ostalog, napomenula je da broj telefona odgovara kontaktu društva s ograničenom odgovornošću 4 TEL Telekomunikacije, zbog čega su danas reagirali iz te tvrtke.

"Tvrtka 4Tel Telekomunikacije d.o.o., Samobor je registrirani telekom operator u Republike Hrvatskoj, te kao takav pruža ugovorenim privatnim i poslovnim korisnicima pristup fiksnoj telefonskoj mreži. Drugim riječima, ista smo kategorija trgovačkog društva kao i drugi veliki telekom operatori poput HT, A1, itd. 4Tel Telekomunikacije ne posjeduje pozivne centre niti ima djelatnike agente koji se bave bilo kakvom vrstom pozivanja ili anketiranja, dakle ne generiramo pozive.

Povrh svega, ne sudjelujemo u političkim aktivnostima ni promocijama bilo kakve vrste i ovim putem se ograđujemo od neutemeljenih prozivanja. Javno spomenuti telefonski broj koji spominje gđa. Škare-Ožbolt, 01/3141-505, dodijeljen je na korištenje poslovnom korisniku na njegov zahtjev. 4Tel Telekomunikacije ne odgovara za postupanje krajnjeg korisnika za usluge koje mu pruža telekom operator", navode u priopćenju.

Podsjetimo, Škare Ožbolt je jučer poručila da su građane odlučno odgovarali od glasanja za nju širenjem lažnih informacija.

"Kada bi građani odgovorili da će glasati za nezavisnog kandidata Vesnu Škare Ožbolt, anketar postavlja pitanje: 'Zašto baš za nju, pa znate li da ona radi za Srbe, surađuje s njima.' Nakon toga bi im rekli da će im navesti barem četiri razloga zašto ne bi trebali glasati za nju", napisala je Škare Ožbolt u prijavi. 
 

Komentara 3

Avatar Crni labud
Crni labud
17:08 11.05.2021.

Ovi besmisleni članci o ničemu i nikome nisu ništa drugo nego prikriveno reklamiranje dotične koja je još uvijek u političkom sjećanju samo prva asocijacija na Carlu Del Ponte. Takva će i ostati za sva vremena.

GE
genex
16:47 11.05.2021.

ja stvarno ne znam koga pametnog bi trebalo odgovarati da glasuje za ovu frikušu.

ZA
ZastoNeSlusaju
16:16 12.05.2021.

Doktorat Vesne Škare Ožbolt je obična ANKETA! Kako je prof. Derenčinović podržao takvu sramotu?!? Vesna je Teta Anketa! To "doktoriranje" je najgora korupcija u hrvatskom društvu - korupcija u obrazovnom sustavu! Metoda: pravnica sa Zagrebačkog sveučilišta doktorira na Osiječkom sveučilištu EKONOMSKI fakultet uz podršku zagrebačkog kolege prof. Derenčinovića. Jadni profesori, jadni studenti, jadna Hrvatska....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije