Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi show na vidiku

Joshua prihvatio Furyjev poziv! Poznat datum spektakularne Bitke za Britaniju

Tyson Fury v Dillian Whyte - WBC World Heavyweight Title
Peter Cziborra/REUTERS
Autori: Vecernji.hr, Hina
13.09.2022.
u 13:37

Bivši svjetski prvak Joshua (32) pretrpio je drugi uzastopni poraz od svjetskog prvaka po verzijama WBA, WBO, IBF i IBO Ukrajinca Oleksandra Usyka u revanšu za naslov u Saudijskoj Arabiji prošlog mjeseca.

Britanac Anthony Joshua prihvatio je uvjete za borbu protiv Tysona Furyja 3. prosinca i čeka da svjetski prvak u teškoj kategoriji po WBC-u odgovori, objavili su u utorak Joshuini predstavnici 258 Management i promotor Matchroom Boxinga menadžer u utorak.

Kako su rekli, "prihvatili su sve uvjete koje im je prezentirao Furyjev tim" prošlog petka, ali su se složili prekinuti svu komunikaciju zbog smrti kraljice Elizabete.

- Čekamo odgovor - dodali su.

Furyjev promotor Frank Warren odgovorio im je na Twitteru:

- Ugovor će biti s vama vrlo brzo.

Bivši svjetski prvak Joshua (32) pretrpio je drugi uzastopni poraz od svjetskog prvaka po verzijama WBA, WBO, IBF i IBO Ukrajinca Oleksandra Usyka u revanšu za naslov u Saudijskoj Arabiji prošlog mjeseca.

Fury je prošlog travnja rekao da odlazi u mirovinu, ali je onda ipak ovaj mjesec izazvao Joshuu izravno na borbu za naslov koju je nazvao 'Bitka za Britaniju'.

- Anthony Joshua, znam da si upravo izgubio borbu od Usyka i da si trenutno bez borbe, i želio bih ti dati priliku da se boriš sa mnom za naslov WBC prvaka svijeta u teškoj kategoriji - rekao je u svom videu na Twitteru nedavno 34-godišnji Fury.

- Dolaziš iz borbe od 12 rundi, tako da si spreman za meč, spreman si. Dajem ti nekoliko mjeseci unaprijed - dodao je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije