Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
špiro guberina

'Obitelj misli da ću postati ovisan o Facebooku'

špiro guberina
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
14.11.2013.
u 18:36

Poznati glumac u svojoj 80. godini života postao je pravi stručnjak za računala

Špiro Guberina u svojoj 80. godini života postao je pravi stručnjak za računala.

– Dugo nisam ništa znao o kompjutorima, ali sad sam, nakon gotovo godinu dana, pravi maher. Često sjednem za svoj laptop kako bih pročitao vijesti, dok mi e-mailove otvara sin – rekao je slavni glumac za 24 sata

Planirao je i otvoriti i Facebook profil, no na kraju je ipak odustao, nakon sugestija obitelji.

– Objasnili su mi da tamo dopisivanja mogu trajati satima, a ja bih, s obzirom na to da nikoga ne želim odbiti, svakome odgovarao na upite. Uvjerili su me da bih mogao postati ovisnik pa sam odustao od toga – objasnio je Guberina, koji je početkom godine u Sveučilištu za treću životnu dob završio tečaj informatike.

Ipak, glumac kaže kako ne otvara baš svaki dan svoj laptop, a i dalje se s kolegama, a naročito kolegicama, više voli družiti uživo.

>>Glumački doajen Špiro Guberina uživa u njemu omiljenoj Dalmaciji

>>Špiro Guberina: Još imam želja, volio bih upoznati Jelenu Rozgu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije