Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog praznika

ZET objavio raspored, evo kako će javni prijevoz funkcionirati sutra i u petak

Ilustracija
Jurica Galoic/PIXSELL
17.11.2021.
u 11:50

Od ostalih izmjena u javnom prijevozu, zbog nastavka radova na sanaciji Mosta mladosti, tramvajski promet Novim Zagrebom bit će obustavljen od subote do ponedjeljka rano ujutro.

Kako je sutra praznik, odnosno Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata, ZET će sutra u tramvajskom i autobusnom prijevozu primjenjivati nedjeljni vozni red. A zbog očekivano smanjene prometne potražnje, u petak se u tramvajskom prometu primjenjiuje subotnji vozni red, dok će autobusne linije prometovati prema rasporedu radnoga dana. 

U noći sa srijede na četvrtak (17./18. studenoga) noćne tramvajske linije će prometovati prema subotnjem rasporedu vožnji.

Od ostalih izmjena u javnom prijevozu, zbog nastavka radova na sanaciji Mosta mladosti, tramvajski promet Novim Zagrebom bit će obustavljen od subote, 20. studenoga do jutarnjeg izlaska vozila u ponedjeljak, 22. studenoga. Kao supstitucija uvodi se izvanredna autobusna linija 607 koja će prometovati na dionici Savski most – Avenija Dubrovnik – Držićeva – Ulica grada Vukovara.

Za vrijeme izvođenja radova, tramvajske linije 6, 7 i 14 prometovat će izmijenjenim trasama.

 

 

Linija 6: Črnomerec – Trg bana Josipa Jelačića – Glavni kolodvor – Autobusni kolodvor – Heinzelova – Žitnjak

Linija 7: Dubec - Autobusni kolodvor - Ulica grada Vukovara - Savski most

Linija 14: Mihaljevac - Trg bana Josipa Jelačića - Frankopanska - Savska cesta - Savski most .

Umjesto tramvaja noćne linije 31 prometovat će autobus.

Ključne riječi

Komentara 1

GR
gravitacija
15:50 18.11.2021.

Kada će se vozači početi testirati ili poakzati potvrde?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije