Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čisti luksuz

Zavirite u predsjednički apartman hotela Dubrovnik!

predsjednički apartman hotel Dubrovnik
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/22
10.01.2014.
u 16:42

"Novouređeni predsjednički apartman se ističe i svojom neponovljivom terasom i najboljim pogledom u gradu Zagrebu"

U zagrebačkom hotelu Dubrovnik uređen je novi deluxe predsjednički apartman iz kojeg "puca" jedinstven pogled na strogi centar grada, Trg bana Jelačića i Katedralu.

"Vrhunac luksuza i udobnosti u Hotelu Dubrovnik. Novouređeni predsjednički apartman se ističe i svojom neponovljivom terasom i najboljim pogledom u gradu Zagrebu", tako na internetskim stranicama hotela predstavljaju svoju novu atrakciju.

Dodaju kako apartman nudi luksuzni smještaj, plasma TV dijagonale 55 inča u dnevnom boravku i dijagonale 47 inča u spavaćoj sobi. "Uvijek svježe cvijeće i jedinstveno uređenje čine predsjednički apartman nepogrešivim izborom", pišu na stranicama hotela.

Obnova hotela Dubrovnik, otvorenog davne 1929. godine, počela je u travnju prošle godine. Uživanje u predsjedničkom apartmanu stajat će otprilike 3500 kuna za noćenje.

>>Pogledajte kako se obnavlja jedan od najstarijih hotela u Zagrebu

Komentara 10

Avatar million
million
17:23 10.01.2014.

Pa ovo je sramota! Tako izgledaju sobe u hotelima sa 3 zvijezdice po evropskim gradicima koje dobijete za 100 € za noc ! Zavjese izguzvane , kozni dvosjed ako je uopce kozni isjeden, plazma u sivoj boji .. da nee nabrajam dalje .. katastrofa i za to traze 3500 kn .. hahhaha

Avatar million
million
17:24 10.01.2014.

Trbalo bi ih naucit kako se krevet i posteljina uredjuju i zatezu .. ako je ovo trebala biti reklama za taj hotel , onda je opalito u prazno , bar za onog tko je najmanje dva solidna hotela u svijetu posjetio !!!

CV
cvijece
19:17 10.01.2014.

Slažem se sa komentarima.Ove krpaste zgužvane zavjese,krevet kao da ga je voda donijela,tapison,nemaštovito,otužno , bez boja i mašte.Tko je arhitekt?Bit će da je kriva sobarica,ali krpe je teško zategnuti :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije