Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakl na Vugrinščaku

Uživajte na besplatnim koncertima: Nastupa Vatra, a vraća nam se i legendarno Prljavo kazalište

Samobor: Nastup Prljavog kazališta na 40. Večernjakovoj biciklijadi
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/7
02.06.2023.
u 20:00

Sutra je 41. Večernjakova biciklijada, pod sloganom "Praznik na dva kotača" startamo u 10 sa zagrebačkog Trga dr. Franje Tuđmana, a ruta od 22 kilometra odvest će nas na mjesto "gdje je sve počelo", na samoborski Vugrinščak

Bogata ugostiteljska ponuda, sportska natjecanja, brojne animacije i radionice za najmlađe te osvježenje u baznu samo su dio onoga što nas očekuje sutra na Vugrinščaku, ciljnoj lokaciji 41. Večernjakove biciklijade. Pod sloganom "Praznik na dva kotača" startamo u 10 sa zagrebačkog Trga dr. Franje Tuđmana, a ruta od 22 kilometra odvest će nas na mjesto "gdje je sve počelo", davne 1979. 

Zabava će krenuti već u jutarnjim satima, a velika fešta očekuje se u večernjim satima, točnije od 19.45, kada će pozornicom zavladati članovi virovitičke Vatre te okupljene rasplesati nekima od svojih najvećih hitova kao što su "Tango", "Zajedno sami", "Nama se nikud ne žuri", "Bilo je dobro dok je trajalo"... Koncert za koji su spremili poseban repertoar, kako je najavio frontmen Ivan Dečak, svojevrstan je presjek njihovih 24 godine karijere.

– Krilatica benda je "sport i glazba" jer se svi članovi bave nekom vrstom rekreativnog sporta, primarno nogometom, ali često se nađemo i na dva kotača. A promocija sporta i glazbe izuzetno nam je važna, posebice u današnje vrijeme kada smo svi zaklonjeni ekranima kompjutora i mobitelima – rekao je Dečak.

U nastavku spektakla na koji je, naravno, ulaz besplatan, na pozornicu će se popeti i dugo najavljivani gost iznenađenja. "Kiše jesenje", "Korak po korak", "Mi plešemo", "Marina" i "Ne zovi mama doktora" samo su neke od uspješnica na koje će se opet čagati na Vugrinščaku jer će nam se i ove godine pridružiti legendarno Prljavo kazalište. Lani su, na jubilarnoj 40. Večernjakovoj biciklijadi, podsjetimo, uz ostale izvođače oduševili na desetke tisuća ljudi, publika je skandirala "Hoćemo još" te s velikim žarom, uz Mladena Bodalca i Jasenka Houru, pjevala neke od najvećih hitova, a ništa manje ne očekuje se ni sutra. 

 

Fill out my online form.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije