Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Školski praznici

Sportski kamp “Vjeverica” djecu ove godine poučava i arheologiji

djeca, zagrljaj
Dino Stanin/VLM
16.06.2010.
u 17:24

Osim sportskim aktivnostima djeca će se ove godine u prvoj Vjeveričinoj arheološkoj radionici zabavljati i proučavanjem povijesti.

Osnovnoškolci koji se za školskih praznika žele zabaviti, ali usput i ponešto naučiti i ovog će ljeta svoje želje moći ispuniti na terenima Sportsko-rekreacijskog centra Vugrinščak, u kojem Ski klub Samobor ponovno organizira omiljenu ljetnu razbibrigu – sportski kamp “Vjeverica”.

Osim sportskim aktivnostima djeca će se ove godine u prvoj Vjeveričinoj arheološkoj radionici, pod vodstvom profesorice arheologije Ivane Murati, zabavljati i proučavanjem povijesti te dobiti priliku da i sami nauče ponešto o iskopinama i postanu nalik najpoznatijem filmskom arheologu Indiani Jonesu.

Kamp s radom počinje 21. lipnja, a više informacija o njemu zainteresirani mogu doznati od voditelja, profesora kineziologije Marka Petrovića, nazovu li brojeve 098/38 94 37 ili 091/5250 274.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije