Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRIBINA ZA RODITELJE

Online o generacijamaX, Y, Z... i odgoju djece sutra u Štamparu

Djeca i gledanje televizije
Slavko Midzor/PIXSELL
26.02.2023.
u 18:00

Cilj joj je, kažu u Nastavnome zavodu, osvijestiti sve veće razlike između naraštaja koje donosi evolucija životnoga stila, a korisne informacije o odgojnim zahtjevima današnjice i savjete za bolju komunikaciju s novim generacijama.

Izazove koje je potrebno premostiti kako bi roditelji bolje razumjeli svoju djecu tematizira tribina "Generacija X, Y, Z… i kako se snaći u odgoju" koju u suradnji s Gradom organizira Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar".

Održava se u ponedjeljak u 18 sati i može se pratiti online na "Štamparevu" službenom YouTube kanalu, a osim roditeljima, poručuju, namijenjena je i stručnim suradnicima u školama te drugim odgojno-obrazovnim ustanovama.

Cilj joj je, kažu u Nastavnome zavodu, osvijestiti sve veće razlike između naraštaja koje donosi evolucija životnoga stila, a korisne informacije o odgojnim zahtjevima današnjice i savjete za bolju komunikaciju s novim generacijama sudionicima će ponuditi Lucija Sabljić, socijalna pedagoginja iz Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije