Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cirkus u Samoboru

Na Cu’fus stižu leteći Francuzi, vratolomni Slovenci...

16.05.2017.
u 16:13

Sedmi se festival otvara u četvrtak velikom paradom kroz grad. Bit će klaunova, žongliranja, hodanja po žici... uz svakodnevni “Chillibar”

Velikom paradom kroz Samobor u četvrtak u 19 sati počinje festival uličnog cirkusa, sedmi Cu’fus Fest.

Cirkus će ulicama vladati sve do nedjelje, a nastupit će i domaći i inozemni artisti. Svoje će vještine pokazati Španjolci s lampama na glavi, leteći Francuzi, Austrijanci s abnormalno dugim nogama, vratolomni Slovenci...

Već u petak u 11 sati u parku oko muzeja prva je predstava za djecu “CirkoKolaž”, a svi koji dođu za vikend moći će uživati i u dnevnom muzičkom programu “Chillibar na Cu’fusu”. Detaljan raspored programa pogledajte ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije