Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miro Ungar:

Moj novi kabaret u grad donosi duh Moulin Rougea

Cabaret Mire Ungara
Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL
1/7
28.11.2019.
u 23:09

“Esprit de Paris”, glamurozni show koji priprema popularni pjevač i producent Miro Ungar, premijeru će doživjeti 7. prosinca u klubu Kontesa

Iza sebe ima 63 godine uspješne karijere, a i dandanas prije nastupa, kaže, ima tremu. Miro Ungar, popularni pjevač, producent, voditelj i zabavljač, iskušao se u gotovo svim glazbenim žanrovima, a glazba ga je odvela u brojne zemalja svijeta. Posljednje se dvije godine skrasio u zagrebačkom Jazz & Cabaret klubu Kontesa, gdje će se 7. prosinca u 21 sat premijerno izvesti njegov novi kabaret show “Esprit de Paris”, posvećen 130. obljetnici kultnog francuskog kabareta “Moulin Rouge”.

Lady Marmalade i Edith Piaf

Nakon prethodnog showa “Idemo na Broadway“ u kojemu su bile koreografirane poznate scene iz slavnih mjuzikla poput “Chicaga” i “Aladdina”, bit će taj kabaret inspiriran “duhom francuske prijestolnice” još glamurozniji, s atraktivnim artističkim točkama, stand-up komičarom Pedjom Bajovićem, plesačko-pjevačkim nastupima, steperima te blještavim i raskošnim kostimima.

– Živio sam u Parizu devet godina, ondje sam gradio pjevačku karijeru pod pseudonimom Tim Twinkleberry. Grad mi je ostao blizak srcu i zato je cijelo vrijeme u meni tinjala želja da realiziram ovaj show. Sad se kroz kabaret ukazala prilika za to – ističe Ungar i dodaje da je sretan što će u ovom spektaklu sudjelovati sjajni umjetnici poput pjevača Maxa Hozića koji je u prethodnom broadwayskom showu izvodio “Fantoma iz opere”.

Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL

Poduzetnica i glazbenica Tena Vodopija, pjevačica i pobjednica pete sezona showa “Tvoje lice zvuči poznato” Maja Bajamić, mlada pjevačica Dina Leško koja je sudjelovala u televizijskom showu “Zvijezde: Ljetni hit” te glumica Irena Ivanišević Komunjer interpretirat će čuvenu pjesmu “Lady Marmalade” iz kultnog filma “Moulin Rouge“, koja će biti vrhunac 100-minutne senzacije. Irena Ivanišević također će izvesti dvije pjesme slavne francuske šansonijerke Edith Piaf, a kao dio plesačke postave sudjelovat će i par iz plesnog studija najpoznatijeg Francuza u Hrvatskoj, Nicolasa Quesnoita.

Privlači ih sjajan ambijent

– Nailazili smo na razne prepreke u procesu stvaranja ove svojevrsne kazališne predstave, ali uspjeli smo ih preskočiti. Program iz mjuzikla, naime, limitiran je gabaritima naše male scene, a to sve nadoknađujemo sjajnim i toplim ambijentom – kaže Ungar.

Publika je dobro prihvatila kabaret u gradu, pa u klub svraćaju posjetitelji svih uzrasta, što ga, ističe, posebno veseli.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
21:53 30.11.2019.

Sjeća se glazbe još iz 19. stoljeća i prije WW1.........pa obnavlja......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije