Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Trešnjevci

Mama otvorila, tata uredio, a djeca vode - Cherry hostel

hostel Cherry (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
Autor
Mateja Šobak/VLM
21.02.2012.
u 10:00

– Nadamo se da ćemo u sezoni imati dosta gostiju, tek smo otvorili vrata pa trenutačno nema puno posjeta – oslikavaju vlasnici hostela

Iako je prije samo šest dana otvorio svoja vrata, novi zagrebački hostel Cherry na Trešnjevci već ima prve goste.

– Nadamo se da ćemo u sezoni imati puno gostiju, a trenutačno nema previše posjeta – govori nam Sara Ćuro, koja je glavni “krivac” za otvorenje hostela.

– Može se reći da je hostel obiteljski posao. Mama je vlasnica, brat je izmislio ime, tata se potrudio oko interijera, a ja sam zadužena za sve ostale poslove, od marketinga do brige za same goste – kaže Sara i dodaje kako je njena ideja bila otvorenje hostela jer je to upravo bila tema njena diplomskog rada na studiju turizma. Cherry hostel ima tri kata, a cijene su noćenja od 120 kuna za sobu do 65 eura za apartman. Na prvom katu hostela nalazi se zajednički dnevni boravak, dvije kupaonice te veća soba sa šest i manja s tri kreveta. Sobe su uređene moderno, a zidove je motivima trešanja i riječima na hrvatskom te stranim jezicima ukrasila studentica animacije. Na drugom katu nalazi se apartman za četvero ljudi, a sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje i kupaonice. Posebnost apartmana jest antikni namještaj.

– Namještaj je bakin, a mi smo ga dotjerali tehnikama shabby chica i decoupagea jer smo se nadali da će to dati osobni “štih” hostelu – objašnjava Sara, mlada poduzetnica. Na trećem katu uređuju se još tri sobe. Inače, sve su realizirali u godinu dana tako da ni ovi radovi neće dugo.

Ključne riječi

Komentara 1

OS
osica
16:48 21.02.2012.

kreativno i lijepo - želim vam sreću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije