Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poštovanje praznika

Malo tko je izvjesio hrvatsku trobojnicu na svoje pročelje

hrvatska zastava
Petar Glebov/PIXSELL
Autor
Mateja Šobak/VLM
06.08.2012.
u 10:55

Čak dva dana prije praznika dvaput su zastave dijeljene na Trgu bana Jelačića. Jednom ih je dijelila Hvidra, a drugi put sam gradonačelnik, no na većini pročelja nisu se vijorile

U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja na pročeljima zgrada i kuća nisu se baš vijorile hrvatske zastave. I to na dan na koji se podsjećamo kako je 1995. godine Hrvatska vojska oslobodila okupirani Knin u vojno-redarstvenoj operaciji Oluja.

Čak dva dana prije praznika dvaput su zastave dijeljene na Trgu bana Jelačića. Jednom ih je dijelila Hvidra, a drugi put sam gradonačelnik. U desetak minuta razdijeljeno je po tisuću zastava. Međutim, one su, čini se, jučer ipak ostale spremljene u ladicama. Malo je tko zastavu izvjesio. Oni koji su ipak istaknuli barem neke hrvatske simbole kazali su kako ovako važan dan bez toga ne bi smio proći.

Komentara 25

SN
SNV
12:25 06.08.2012.

Dosta je reći Zagreb,,tu Hrvata i nema

CH
chemica
12:31 06.08.2012.

Dobra šala. Nit sam mahao petokrakom, a još ću manje šahovnicom. Nije ostalo kamena na kamenu. Samo grb i zastava. Država stvorena povijesnom pogreškom i glupošću vlastitih građana.

XY
xyzzyx
12:23 06.08.2012.

Ali jugslovenske bi stavili odma, jedva bi dočekali, sram vas može biti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije