Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sanacija pothodnika

Loša vijest: Radovi na prometnoj zagrebačkoj aveniji trajat će još 10 dana, trebali su biti gotovi još davno

Zagreb: Uskoro nova regulacija prometa iznad pješačkog pothodnika Stenjevec zbog izvođenja radova
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/5
11.10.2023.
u 13:26

Vozači kao i do sada obilazno mogu trasom Gospodska – Bolnička – Majke Terezije – Aleja Bologne.

Radovi na Aleji Bologne, jednoj od prometnih žila kucavice zapada metropole, nastavit će se još barem 10 dana, stoji u obavijesti Grada Zagreba koji je radove započeo još ljetos, no zbog lošeg stanja pothodnika u Stenjevcu čija sanacija je bila planirana do kraja kolovoza, prvo je rok produljen do 13. listopada, no još nije gotovo.

Na Aleji Bologne kod raskrižja s Gospodskom ulicom, kopat će se do ponedjeljka 23.10.2023. do 20,00 sati. Zauzet je dio kolnika, a promet se odvija po preostalom slobodnom dijelu, odnosno po jednoj prometnoj traci za svaki smjer. Za vrijeme radova onemogućen je ulaz/izlaz iz smjera Aleje Bologne prema Gospodskoj i obratno.

Vozači kao i do sada obilazno mogu trasom Gospodska – Bolnička – Majke Terezije – Aleja Bologne.

– Zbog procurivanja vode, potrebno je izvršiti sanaciju u pothodniku Stenjevec, na način da se na gornju plohu konstrukcije pothodnika nanese hidroizolacijski sloj, što uključuje zamjenu kolničke konstrukcije i ponovno asfaltiranje Aleje Bologne – pojasnili su ranije u gradskoj upravi opseg radova koji će se izvoditi.

Ključne riječi

Komentara 2

ML
mladaklada
13:49 11.10.2023.

Uopće me ne čudi. Prolazio sam tim pothodnikom prije par dana, osvrnem se s vrha stepenica na bih li vidio kako to njima ide, a kad tamo, cijela 3 (tri) radnika tuckaju ručnim alatima oko nekakve armature koja viri iz betona. Takvim tempom bit će čudo ako uopće završe prije Božića.

MO
moroder12
13:55 11.10.2023.

Ne možemo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije