Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG PANDEMIJE

Izmijenjeno radno vrijeme reciklažnih dvorišta

22.10.2014., Zagreb - Reciklazna dvorista na Kajzerici i u Zagorskoj ulici.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
27.03.2020.
u 14:42

Sve informacije o reciklažnim i mobilnim reciklažnim dvorišta s brojevima telefona, istaknute su na www.cistoca.hr.

Zbog zaštite zdravlja i sprječavanje širenja zaraze koronavirusom od idućeg tjedna će reciklažna i mobilna reciklažna dvorišta raditi svaki dan od ponedjeljka do subote, u vremenu od 9.30 do 17 sati. Nedjeljom, pak, će raditi dežurna reciklažna dvorišta RD Žitnjak  na Čulinečkoj cesti 275 i MRD Podsused-Vrapče na adresi Prigornica 2 u vremenu od 7.30 do 14 sati.

"Molimo građane da slijede upute zaposlenika reciklažnih i mobilnih reciklažnih dvorišta, kako bi se izbjegli svi rizični kontakti među osobama uslijed pandemije zaraze koronavirusom i pridržavaju preporučenih mjera opreza i zaštite zdravlja građana i zaposlenika", priopćili su iz Čistoće dodajući kako se sve informacije o reciklažnim i mobilnim reciklažnim dvorišta s brojevima telefona mogu naći na njihovoj službenoj stranici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije