Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bikers beer factory

Humanitarni rock za djecu s teškoćama u razvoju

Dinamo Steaua
Foto: Dalibor Urukalović/24sata
1/2
03.12.2012.
u 13:19

Cijena ulaznice od 20 kuna ujedno je donacija udruzi koju će iskoristiti kako bi na proljeće djecu s teškoćama poveli na hodočašće u Lourdes

Tri zagrebačka rock/blues cover benda Ben Dover Band, 44 Blues i Rockheads "prašit" će u srijedu od 20.30 sati u Bikers Beer Factoryju. Bendovi su se odazvali pozivu humanitarne udruge Dječja udruga Hrabrost (DUH). 

Cijena ulaznice od 20 kuna ujedno je donacija udruzi koju će iskoristiti kako bi na proljeće djecu s teškoćama u razvoju poveli na hodočašće u Lourdes. 

Već 10. godinu zaredom volonteri udruge vode djecu s teškoćama u razvoju i mlade s invaliditetom, u suradnji s četiri zagrebačka centra (Goljak, Gorenje Prekrižje, Dubrava i OŠ Nad lipom). Do sada je u Lourdesu bilo više od 100 djece i mladih, a ove godine njih 22, čije troškove puta i smještaja u potpunosti pokriva Udruga DUH, doznajemo u udruzi. 

Svi su pozvani. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije