Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepokolebljivi imoćanin

Ante Grabovac prvi je Hrvat koji je primio četvrtu dozu cjepiva: Evo što nam je rekao!

Ante Grabovac primio treću dozu cjepiva protiv koronavirusa
Patrik Macek/PIXSELL
12.01.2022.
u 18:39

Dobro se osjećam. Nakon treće doze imao sam temperaturu, ali za sad ju nemam. Malo me boli rame i to je to- kaže. Na četvrto cijepljenje ponukao ga je primjer Izraela, objašnjava

Imoćanin Ante Grabovac ljetos je postao prva osoba u Hrvatskoj koja je, zbog greške u sustavu, cijepljena trećom dozom cjepiva protiv koronavirusa. Danas je pak, prvi primio četvrtu dozu. 

-Ušao sam automobilom na Velesajam oko podneva jer je prvih 20 minuta parkinga gratis. znao sam da ću brzo biti gotov. Ušao sam u šator, predao papire, uputili su me na punkt i cijepili. Sve je bilo gotovo za nekoliko minuta, ponosno će Ante. Sva četiri puta do sad cijepio se Modernom, a za sad, kaže ne osjeća nikakve nuspojave. 

-Dobro se osjećam. Nakon treće doze imao sam temperaturu, ali za sad ju nemam. Malo me boli rame i to je to- kaže. Na četvrto cijepljenje ponukao ga je primjer Izraela, objašnjava.  

-Izrael je po svemu napredna zemlja. Ulažu u znanost i nove tehnologije pa ako oni cijepe četvrtom dozom svoj narod, ne rade to badava pa sam i ja odlučio slijediti taj primjer- ističe Ante. Među svojim  prijateljima naišao je samo na pozitivne reakcije. 

-Svi me sada zezaju. Kažu, Ante pa ti si sad kao supermen! Nemam negativno iskustvo, svi me hvale jer brinem o svom zdravlju. Bratić mi je bio antivakser. Nedavno je završio na kisiku pa sada više nije antivakser - navodi Grabovac. Da bez puno čekanja na Velesajmu dođe na red i cijepi se i četvrti put bez ikakvih komplikacija, omogućila mu je pak greška u sustavu.

– U ožujku sam u Domu zdravlja u Runjaninovoj primio prvu dozu Moderne. Mjesec dana kasnije, 6. travnja, cijepili su me drugom, no primijetio sam da je na toj potvrdi otisnut krivi OIB. Nekoliko dana kasnije zvali su me telefonom da dođem na cijepljenje, a ja sam im rekao da sam već bio, no to očito nitko nije zabilježio. Kasnije sam pokušao izvaditi COVID potvrdu, no nisam mogao jer moje drugo cijepljenje nigdje nije zavedeno – objašnjava umirovljenik. 


 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

RA
radolizem
19:16 12.01.2022.

Ima ovih politoksikomana koji su primili već šest doza, samo se to ne smije službeno objaviti.

CR
crocro
20:10 12.01.2022.

Svi već pomalo tvrde da je redovno cijepljenje (za sada godišnje), gotova stvar. To je istaknuo i direktor Moderne i da ćemo se morati naviknuti živjeti s redovnim cijepljenjem. Samo ako to s godišnjeg ne prijeđe na šestomjesečno, pa onda na tromjesečno i na kraju mjesečno. Jer organizam će zaboraviti proizvoditi prirodni imunitet. A najveće zlo zvih zala je natjeravanje svakoga živoga stvora na cijepljenje, bez obzira na posljedice cijepljenja i nuspojave uključujući i smrtni ishod. U koliko prisilno natjeraju narod na cijepljenje, bojim se pomisliti što će se na ulicama događati. Njima ništa ne znači što se zaraza strahovito širi u najprocjepoljenijim zemljama, gdje je cijepljeno preko 90% populacije a Rumunjska s najmanje procjepljenih ima zelene regije na karti korone. To ne želi nitko komentirati a niti objasnitim već svaka emisija u medijima završava riječima: Cijepite se. Samo još treba dodati riječi: "I pod cijenu smrti". Svjedoci smo svakodnevnih vijesti da iznimno visoko procijepljene zemlje imaju svakodnevno stotine tisuća novozaraženih i nitko ne želi odgovoriti zašto virus napada procijepljene, već stalno ponavljaju kako u bolnice uglavnom dolaze necijepljeni. Što se to događa?

PR
Pravednik69
20:01 12.01.2022.

Samo se ti rokaj ak ti paše pusti samozvane doktore...i 5. i 6. i ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije