Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.01.2012. u 12:00

Prosječnom gledatelju cijela je epizoda bila dosadna, tehnički kao da je montirana prije pola stoljeća...

Nakon što nam je HTV preksinoć prikazao prvu epizodu serijala o Titu Lordana Zafranovića i Mire Šuvar, postavlja se samo jedno pitanje! Čemu taj serijal? Jer prema prvoj epizodi, to je najobičniji promašaj, djelo posve bezvrijedno, bez ijedne nove činjenice, bez ičega što bi gledatelja zainteresiralo.

Prosječnom gledatelju cijela je epizoda bila dosadna, tehnički kao da je montirana prije pola stoljeća, a da se ne govori kako se kroz seriju provlači stara mitologija o Titu koja nema veze s danas poznatim povijesnim činjenicama i koju nam servira javna televizija. A sve samo zato da se bude politički korektan, da se zadovolje crni i crveni. Jer se Vrdoljakov film o Titu pribraja crnima, pa je Zafranovićev pušten da i crveni budu mirni. Sramotno na što javna televizija troši novac!

Vrdoljakov film imao je mnogo propusta, ali bio je zanatski urađen, s mnoštvom informacija. A Zafranovićev je pun praznina, pola prve epizode nema veze s Titom. Osim što od početka slušamo i gledamo zapljuskivanje valova. Samo što nisu Sutlini, nego morski. A što predstavljaju? Jedino je koliko-toliko bilo zanimljivo slušati Hertu Haas kako ju je Tito osvojio, iako ni to nije ništa novo. Doista, čemu takav serijal?

Komentara 349

OB
-obrisani-
20:58 04.01.2012.

...Vid.. ..mislis na one, koji su kukavicki pobjegli englezima...?? . ..samo mi nikad nije bilo jasno, koju je ulogu imao Tudjman imao u tome...?? . .

JS
ja sam gladan
12:13 04.01.2012.

Doista, čemu takav serijal? I ja se pitam, čemu, ili još bolje komu to služi u propagandne svrhe?

WI
Winnetou
15:29 04.01.2012.

04.01.2012. u 14:57h razvršje je napisao/la: Hvala ti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?