Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR NA KRITIKE

Vlatka Pokos otkriva kako su je muškarci materijalno oštetili

16.01.2009.
u 17:58

Znate onu staru, “Kada se jedna laž ponovi sto puta, postane istina”. Tako je i u mom slučaju i od toga se neću braniti. Treba živjeti i raditi da se vidi tko je tko, komentirala je Vlatka Pokos nametnutu joj krilaticu svoga životnog puta kojom je nepravedno zaradila naslov najrazvikanije domaće sponzoruše.

Ne živim od zraka
– Osjetila sam puno društvene zlobe i to me muči. No čini se da ljude iritiram, žele me vidjeti kao sponzorušu, a ja sam se izdigla iz teške situacije i pokazala svima da mogu sama. Živim odlično i zadovoljna sam – odlučna je Vlatka.

I premda se na pitanje od čega živi pomalo ljuti, jer kaže da ga mediji ne postavljaju nekim njezinim kolegicama s estrade kojima bi ga bilo primjerenije uputiti, ipak odgovara:

– Ne živim od zraka! Vodim brojne društvene događaje i za to sam dobro plaćena. Nedavno sam vodila otvorenje centra Sveta Helena, u Rijeci božićni koncert za Talijansku uniju. Surađujem s Hrvatskom turističkom zajednicom, koja me često angažira u inozemstvu jer govorim četiri jezika. Tu su i razne modne revije, promocije časopisa...

O iznosima, naravno, nerado govori, a na šuškanja da za pojavljivanje na svim tim događajima traži i do 15 tisuća kuna samo se slatko nasmijala.

– Bilo bi dobro da je tako. Iznosi nisu toliki i poslovna su tajna, ali u svakom slučaju kada god me vidite na nekom događaju, znajte - to mi je plaćeno – kaže poduzetna voditeljica dodajući da je nedavno osnovala i tvrtku Pokos d.o.o. Mislila je da će joj ona olakšati poslovanje, no prevarila se pa danas radije djeluje kao slobodna umjetnica.

Od muškaraca tek štete
I kako iza svake sponzoruše stoji moćan i jak sponzor, naša “sponzoruša” Vlatka, kada su muškarci i financije u pitanju, bez imalo zadrške zaključuje:

– Muškarci su me materijalno samo oštetili i onemogućavali u karijeri.


Žali zbog glumačkog angažmana

Na vijest da se prijavila na natječaj za HTV-ovu voditeljicu, Vlatka tvrdi da je obična izmišljotina. Jedino za čim poslovno žali, ali u umjetničkom smislu, ne i u financijskom, gubitak je glumačkoga angažmana u riječkom HNK, o čemu kaže: – To što su učinili je neljudski. Očito se borim sa ženskom ljubomorom osobe koja je o tome odlučila. No, po prirodi je borac, ide dalje i snima novi album koji će izaći prije ljeta.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?