Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nekulturno i nehigijenski

Zgrozili kupce: 'Kruh je uronio u svoju bradu, pomirisao ga i vratio u vitrinu'

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
10.02.2018.
u 15:02

Trgovci na pritužbe odgovaraju kako “nema naznaka da će se izgled i način prodaje ponovno uskoro mijenjati”

Osječani se žale kako su u poslovnicama dvaju trgovačkih lanaca koji imaju samoposlužne pekarnice pekarski proizvodi higijenski upitni, piše Glas Slavonije.

Naime, mnogi kupci uopće ne rabe rukavice i hvataljke već golim rukama prepipavaju dostupne kruhove i peciva. Nekima pritom pecivo padne na pod, a oni ga potom hladnokrvno vrate u vitrinu.

- Najgore mi je bilo vidjeti gospodina duge i guste brade koji je, u ovoj sezoni divljanja virusa i bakterija, uzeo kruh u ruke i prinio ga licu, uronio ga u tu svoju bradu, dobro pomirisao i onda vratio u vitrinu i otišao!? - prepričao je novinarima jedan Osječanin koji se potužio upravi trgovačkog centra.

No na niz upita o kontroli kvalitete pekarskih proizvoda nije dobio odgovor, samo ljubazno pismo u kojemu mu zahvaljuju na upisu u Knjigu prigovora, uz zaključak kako “nema naznaka da će se izgled i način prodaje ponovno uskoro mijenjati”.

 

Komentara 35

PE
peugeot
15:17 10.02.2018.

Hljeb, voce, povrce se u samoposluzi biraju ocima, a ne k'o papci, ljagani i grmalji, koji to cine - rukama! Neka se vrate u svoja sela ti hebleuzekani pa neka tamo prljavim rukama prepunih bakterija i mikroba rukama pipaju namirnice.

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
15:10 10.02.2018.

Bradonje su oduvijek pravili probleme !

DU
Deleted user
15:23 10.02.2018.

Lidl i Kaufland. Nije problem u načinu prodaje nego u nekulturu, zdravstvenoj i svakoj ostaloj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije