Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trebaju pomoć

Za pse iz romskih naselja Indigo traži privremene smještaje

Foto: Privatni album
1/2
21.06.2018.
u 19:21

Zagrebačka udruga preuzima brigu o 11 pasa za koje pokušava pronaći tete čuvalice i domove u kojima će se oporavljati od kastracije

Iz azila Prijatelji Čakovec, u kojem je počela akcija kastracije 3000 pasa iz romskih naselja, prije tri dana poslali su poziv za pomoć kako se psi ne bi morali vraćati gdje su do sada živjeli - na ulicu.
Nakon kratkog oporavka u pripremljenom stacionaru samo za neke bit će mjesta u skloništu u kojem se uvijek traži mjesto više. Njihovom pozivu već su se odazvali pojedinci, ali i udruge za zaštitu životinja, među kojima je i zagrebačka udruga Indigo. U dogovoru s voditeljicom čakovečkog azila brinut će se za 11 pasa, za koje preuzimaju i sav trošak hranjenja, liječenja i oporavka. U ovom trenu najvažnije im je pronaći mirniji smještaj od onog koji trenutno imaju, a vremena je jako malo jer psi u Zagreb stižu već sutra.

Ako im možete pomoći, a osim privremenih domova za pse trebaju im i ogrlice, lajne, antiparazitici, dezinficijensi, novac za veterinare, javite im se na njihovu Facebook stranicu. Na njoj ćete pronaći sve informacije, kao i broj računa na koji možete uplatiti novac za pomoć psima iz programa kastracije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije