Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predrag Matić

'Vukovar je uvijek bila riječ koja otvara sva vrata'

Predrag Matić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
16.11.2013.
u 12:51

Matić je obećao i kako će vlada učiniti sve za taj grad kako bi se prevladalo teško gospodarsko stanje

Ministar branitelja Predrag Matić kazao je u Intervjuu tjedna Hrvatskog radija kako vlada 18. studenoga na Dan sjećanja na stradanje Vukovara dolazi iskreno odati poštovanje žrtvi Vukovara i kako neće učiniti ništa da naruši dignitet toga dana.

 - Hodanje od vukovarske bolnice do Memorijalnog groblja žrtava Domovinskog rata je kao hod po katedrali, rekao je Matić te dodao kako će 'oni, koji inače u katedrali zvižde i prave nered zviždati u Vukovaru'.

Matić je obećao i kako će vlada učiniti sve za taj grad kako bi se prevladalo teško gospodarsko stanje.

 - Vukovar je još uvijek čarobna riječ koji otvara sva vrata, samo to treba znati iskorititi u pozitivnom smislu i nema toga tko bi pred vukovarom zatvorio vrata, poručio je. Branitelji, po njegovu mišljenju, imaju pravo biti pravo nezadovoljni najavom ministra financija Slavka Linića o smanjenju najviših mirovina uključujući i one braniteljske. Ni sam kao branitelj nisam sretan da do toga dolazi, ali kao član vlade imam dublji uvid u stanje državnih financija, rekao je Matić.

>> Milanović: Ne očekujem incidente u Vukovaru

Komentara 5

L0
luena 01
13:05 16.11.2013.

Vlada ce sve napraviti da pomogne Vukovaru... Yes Maticu kao sto je u ove dvije godine pomogla i pomaze pa su dobivali od drzave manje novcanih sredstava nego dubrovnik ili drugi razvijeniji gradovi u hrvatskoj... zato nam je poljoprivreda propala,zatoto se ne dovode strani investitori u Vukovar,zato imaju u zupanijama najvise nezaposlenih... Da sam ti srami bi se izrecenog..

MI
Mirnadob
13:35 16.11.2013.

Moglo se puuunnnooo vise napravit,ne samo za Vukovar,nego za cijelu Hrvatsku,da nije bilo pohlepnih politicara,i onih koji nisu zeljeli,da HR bude samostalna? Kad se rodjeni Hrvat pravoslavac,tretira kao Srbin(cast iznimki) onda covijek vise nezna sta da misli. I to idee kroz sve "slojeve"

DO
domoljubxy
20:09 16.11.2013.

Gospodine ministre budite još žešći kada su u pitanju lažni branitelji koji danas ne znaju gdje su ratovali i tko im špiše ratni put vjerujte ima ih nažalost jako puno.Tu apsolutno imate potporu u pravim i istinskim braniteljuma.Samo naprijed jer su se ti jak dobro okoristili to im protuzakonito treba oduzeti i proglasiti ih profiterima to je sramota za državu našu pozdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije