Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI NA CESTAMA

Vrijeme će se noćas i dalje pogoršavati: Očekuje se i do 30 centimetara novog snijega

Zimske radosti na autocesti A6 Rijeka - Delnice
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/4
02.12.2020.
u 21:18

Ujutro u Gorskom kotaru i na autocesti bili su zimski uvjeti, a najveće probleme stvara olujna bura

Jaka hladna fronta zahvatila je veći dio Hrvatske, a najviše je problema u prometu bilo u Gorskom kotaru. Starom cestom smiju voziti samo osobna vozila i kamioni do 7,5 tona, a na autocesti A1 situacije se smirila i mogu voziti sva vozila.

S obzirom na prognoze koje su dobile dežurne službe, Nova TV javlja kako se kroz noć očekuje i do 30 centimetara novog snijega

"Ujutro u Gorskom kotaru i na autocesti bili su zimski uvjeti, a najveće probleme stvara olujna bura. Stoga je došlo do zastoja tegljača i prikoličara na punktovima Kikovica i Vukova Gorica. Za sada još uvijek ne mogu prometovati kroz Gorski kotar“, istaknuo je čelnik lokalnog ogranka autocesta Valentin Črljenko.

VIDEO Snijeg blokirao Hrvatsku: Potpuni kaos na A1, HAK izdao upozorenje.

Po noći se očekuje jači snijeg, a sutra bi se sve trebalo stabilizirati te bi se promet trebao vratiti u normalu. Črljenko zbog toga napominje koje probleme na cestama može donijeti zatopljenje. 

"Svakako svi vozači neka obrate pažnju kada se voze u takvim uvjetima na cesti. Bit će više vode, prilagodite brzinu, izbjegavati nepotrebna zaustavljanja u traci. Ako postoji kvar bolje je izaći na odmorište na prvi čvor, nego se zaustavljati sa strane gdje se mogu dogoditi nesreće“, zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
22:02 02.12.2020.

noćas ce zeko traziti mamu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije